/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +7 -2
    4- Dünya Dışı Yaşam

    - Uzay araştırmaları.

    NASA'nın Gizlenen belgelerini birçoğunuz çeşitli kaynaklardan görmüştür. Gizlenen dosyaların çoğu doğru.
    Ve dahası da var.
    ilki Samanyolu Galaksimiz de 147 Milyon yaşam var. Ve kendi güneş sistemimiz de olan MARS gezegenin de yaşam vardır. MARS da 4. Boyuttaki varlıklar yaşamaktadır. Onları görebilmeniz imkansıza yakındır. Bazı topluluklardan bağımsız bilim adamları araştırmalar yapmaktadırlar. Ama Araştırmaları boşunadır. Herşeyi yapsalar bile 4.Boyutu keşfedemicekler. Çünkü insan yapısı 4. Boyuta çok zıt bir yapıdadır. Teknolojilerini geliştirseler bile asla göremiceklerdir. Tabi onlar istemediği müddetce. Dünyamız Vyxrglha730651666203exhgiox kodlu 3 Boyutlu varlıklar tarafından koruma altındadır. Ve Her topluluk onların kurallarına uyumak zorundadır. Dünyamızın saldırı altın da olmamasının en büyük nedeni ise Vyx kolonilerinin arasında olmamızdan kaynaklıdır. Dünyamız Vyx kolonilerinin kararlarınca gelişebilmektedir. Ve onlar sadece istediği zaman iletişime geçer.
    ···
    1. 1.
      +3 -4
      insanları 3 boyutlu sanan bizi koruyan varlığın Allah'tan başka boşalarak elde ettiği koda sahip canlılar sallayan arkadaş sizin ordakiler müslüman değilse dr bayrdıbınız mübarek olsun
      ···
    2. 2.
      +7 -2
      Vyxrglha730651666203exhgiox ne amk? ulan oğlum mal mısınız amk birde ciddi ciddi soruyor adama bak.
      ···
    3. 3.
      +4 -2
      Vyxrglha730651666203exhgiox e kadar ciddi ciddi okuyodum amk. şimdi farkettim ki sen de "uzayda daşşaklı abilerimiz var onlar yardım ediyo gelicekler bizi kurtarcaklar" diyen dalyaraklardanmışsın. http://michaelgibkofield....r/2011/04/illuminati.html şurda vardı bahsediliyodu.

      iNANMAYIN ŞU PiÇ KURUSUNA BEYLER UZAYLI MUZAYLI AYAĞINA KONTROLLÜ DEŞiFRE YAPIYO PiÇ KURUSU BiZi KENDiLERiNDEN TIRSTIRMAK VE KARŞI ÇIKMAMIZI ENGELLEMEK iÇiN
      ···
    4. 4.
      +1
      kanka ben de kod x olsam olur mu yoksa x başkanıınnızın nicki mi?dasdsjakfhdsjfas
      ···
    5. 5.
      0
      dorduncu boyut ne gibimin anteni? ha, neymis boyut. insanin gotunden uydurdugu bisey. bir kube bakinca en fazla uc tarafini gorebilirsin, o yuzden o goruntuye uc boyutlu denir. insanlarin gotunden uydurdugu biseye insan yapisi nasil zit oluyor. sirf kelime ilginc diye kullanin amk.
      ···
    6. 6.
      +2
      Ne zamandan beridir bilmediğiniz konular hakkında yorum yapar oldunuz? Birde herşeyi biliyormuş gibi konuşmanız beni benden alıyor.
      ···
    7. 7.
      0
      Vyxrglha730651666203exhgiox béNiM YaRRAmIN bOyUdUR ArQDşLaR ;))))))))))
      ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster