/i/Tespit

  1. 51.
    -1
    beyler ben uzayda yalnız olduğumuza asla inanmam, elbette vardır bir yerlerde yaşam ancak bizim onlara ulaşabileceğimizi asla düşünmüyorum. @1'e şu konuda hak veriyorum, 4 milyar yıllık dünya tarihinde insanlar da en azından bi 3 milyar yıldır var olmalılar. 3 milyar yılda gelinen teknolojik nokta bu. en fazla plütoya kadar gidip geliriz bu işin aha da ilerleyebileceğini sanmıyorum. o uzay çalışmaları için harcanılan milyar dolarlar insanlık için, açların karnını doyurmak için, uzay teknolojileri değil de sağlık teknolojileri geliştirmek için ya da ne biliyim insanlığın rahat yaşamasını sağlayacak başka gelişimler için harcanmış olsa dünya çok daha güzel bir yer olurdu bence. uzay çalışmaları gereksiz bence
    ···
    1. 1.
      +2
      kardeşim insanlar 200.000 sene önce ortaya çıktı ve modern davranışlarına 50.000 yıl önce kavuştu
      kaynak:vikipedi https://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0nsan
      ···
      1. 1.
        -2
        yanlış kardeşim, insan oğlunun ne zamandan beri yeryüzünde var olduğu konusunda kesin bir bilgi yok. zaten o yazıyı da vikipediye kim yazdıysa kaynak olarak smithsonian ulusal müzesi diye bir müzenin resmi sayfasını göstermiş. saçmalık. zaten dünya üzerinde bulunmuş olan en eski insan fosili 5 milyon yaşında nasıl 200 bin yıldır var oluyoruz?

        https://en.wikipedia.org/...f_human_evolution_fossils
        ···
      2. 2.
        0
        (bkz: uzay sürekli genişliyor deniliyor ya beyler)
        ···
    2. 2.
      0
      hatayı anladım. insan ırkı olarak homo saphiensi göz önüne aldım.ama bildiğim homo saphiens den önceki insan ırklarının kafatası hacmi küçük olduğu için düşünme kapasiteleri de daha az oluyormuş galiba.
      ···
   tümünü göster