1. 1.
    +7 -3
    açıkçası ekşi sözlükte daha fazla gülüyorum. ayrıca bu başlıkta dahil olmak üzere çoğu başlıkta ergen gerizekalıdan başka bir şey görmüyorum. ve tekrar ayrıca inci sözlüğün ekşi sözlük yazarları tarafından kurulduğunu da belirtmek isterim. yani o 2010 daki kral esprileri yapan, gülmekten kıran geçiren entryleri girenler ekşicilerdi. o caps aslında şöyle olmalı.
    ekşi sözlük: zekilerin gerçekten kendini zeki göstererek bilgi paylaşımında bulundukları ve türkiyenin ilk internet sitelerinden biri olan (1999 yani çoğunuzun doğum tarihi) platform.
    inci sözlük: aptalların kendileri gibi davrandıkları, yani gerçekten aptal oldukları platform. genel kültür sıfır. espri yeteneği sıfır. yaşlar daha çok küçük. hiçbir şey bilmeyen ergen platformu. ( en azından durum şuan için böyle )
    sen veya başka biri, kendini sözde " inciciz yehaa bisss xd" diye tanımlayan ve maske takan 3-5 ortaokullu-liseli gelir bu yazdığımı beğenmeyebilirsiniz. sinirinize dokunabilir. ama gerçekler acıdır ve dost doğruyu söyler. ben ikinci nesil "semtler" nickine sahip bir yazarım. şifremi unuttum ve vermiyorlar. size o hesabımla cevap vermek isterdim ama yapacak bişey yok. @5 in dediği gibi asıl gerizekalılar inci sözlük ergenleridir. kimse kendini avutmasın. he burda çıkıp delikanlı gibi bana katılan, burayı gerçekten benimseyen zeki aklı başında düşünebilen kardeşlerim hala vardır eminim. ama ben umudumu kestim komple. sırtınızdan para kazanma olayına geçilmiş. kolay gelsin hepinize.
    ···
    1. 1.
      +1
      tespit doğru..
      verin arkadaşa şifresini binler..
      ···
    2. 2.
      +1
      kardeş ben 2007 den beri ekşisözlük yazarıyım. eskiden güzeldi evet gülerdik eğlenirdik ama terörist yuvasına döndü tamamı ile. siyasi görüşün ne bilmiyorum ama o kadar çok huur çocuğu provakatör var ki artık gına geldi bu durum yüzünden. hdp ile ilgili açılan provakatif başlıkları toplasak buradaki toplam başlık sayısına yetişir herhalde.

      Yani demem o ki; birkaç tane kendi kafa yapıma uygun, daha doğrusu olması gerek vatanperver kişiliğe sahip yazar tanıyorum. Chainard falan değil, en basitinden yüzbaşının oğlu na veya yarı türk yarı fransız adam'a yapılan karalamaları hepimiz halihazırda net olarak görebiliyoruz. sırf türkçü ve hewal düşmanı oldukları için. ama nasılsa kürt milliyetçileri hep haklı çıkıyor kodumun sözlüğünde.

      yani bu yüzden ben yokum artık. sen istediğin kadar buradakileri kötüle. tabii çocuklar var ama en azından vatan hainliği yapmıyorlar.
      ···
   tümünü göster