/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1126.
    +35
    bi arkadas bana tepki gösterilince merveyi huur gösterdi demiş. hikayenin başında. merve beni ilerde 2. kez aldatıcaktı mı yazsaydım? neyin kafası
    biri de hikaye tutunca uzatmaya basladı falan demis. lan maksimum 10 kişi dinliyo artık ne tutmasından bahsediyosun. bende onlar bu kadar okudu diye devam ettiriyorum ayıp olmasın diye. bu gece final vericem zaten hızlı hızlı gecıyorum olayları.

    Aksam oldu bara gittik dans ettik begümü kontrol etmiyodum bu sefer uzak durmak istedim biraz. Mervenin ailesi. Begümlere gitmis aksam yemegine geceye kadar kalırlarmıs. Merve bize gidelim dedi. 4-5 saatimiz vardı. ilkten sarıldık uzandık. Sonra elini yine seyime zütürdü. Oynamaya basladı. Sonrası malüm. Ama artık canını yakmaya calısıyodum beyler. Bu ayrıntı vermem lazım bildiginiz canını yakıyodum. O da cok hosuna gidiyodu. Kan ter içinde kalmıstık. Oldugu yerden kalkamadı resmen. Bende riske atmadan cıktım evden. Onu öpmedim bilerek giderken. Kendini huur gibi hissetsin diye. Dus aldım evde. Gece oldu begümü aramaya basladık arkadaslarla dagıldık. 15 dakika sonra arkadas. Plajda tek başına dedi. Hemen gittim ama arada 4-5 şenzlong olan yere uzandım. ilgisini cekmem lazımdı. Beni bi kere gördü dahada ilgilenmedi. Denize girdim. Baya acıldım. Hatta ben bile korktum bi ara ama arkadaslarla cok yaptıgımızdan tecrübem vardı. Bi 10 dakika baya uzakta yüzdüm. Hatta bilerek pek gözükmemeye calısıyodum. Karanlıktı zaten. Begüm bi anda hasakiiii diye bagırdı. Bende kıyıya dogru yüzdüm. O da tekrar şenzlonga uzandı bişey olmamış gibi. Bende gittim şenzlonga uzandım, tişörtümle kurulanmaya calıstım.
    ···
    1. 1.
      0
      Lan uzatsana amk
      ···
    2. 2.
      +2
      Panpa aynen uzat zaten saran ender hikayelerden kısada kesip üzme bizi. Tabii ki bi kaç değişik yorumlayan olur takma sen uzat gitsin.
      ···
   tümünü göster