/i/Haberler

İnciden al haberi
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +10 -9
    aleviler (azgın azınlık) işleri güçleri yalan dolan kışkırtma, bunlar üst tabakaları beyaz türkler sanarlar ama onların aslında giblerinde bile değildirler.!
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      islamı anadolya getiren Bektaşi Veli hazretleri bizzat alevidir..Sen şimdi alevilere laf atıyorsun ya, azgın azınlık diyorsun ya, senin olmayan beynini gibeyim ben.. Senin zihniyetini gibeyim dıbına koduğumun yobazı..Sen ve senin gibi cahiller yüzünden ilerleyemiyor bu medeniyet dıbına koduğumun evladı.. Senin ölünü dirini gibeyim ben.. Sünni olunca çok dindar oluyorsunuz, oruç tutup nefsinizi körleyemiyor yoldan geçen şortlu kıza uzaylı gibi bakıyorsunuz, namaz kılıyorsunuz fakat ağzınızdan sigara düşmüyor.. Eğer tuttuğun orucun kıldığın namazın kabul olduğuna inanıyorsan Allah akıl fikir versin kardeşim... Bir işi yapıyorsan (ki kendinide övüyorsan) adabıyla yapacaksın.. Senin azgın dediğin o aleviler sırf sizin sapkınlıklarınız yüzünden kızlarını sünnilerle evlendirmiyorlar.. Millete tak atacağına önce bir kendini silkele amcık beyinli
      ···
      1. 1.
        0
        işinize gelince hacı bektaşi veli, işinize gelince mevlana ... dıbına soktuklarım hangi kitap hangi evliya içki için namaz kılmayın oruç tutmayın diyor.!!
        işinize geleni alıyosunuz,..
        ···
      2. 2.
        0
        dıbına soktuğumun evladı ben namazımı kılıyorum nasıl ki her sünni oruç tutup namaz kılmıyorsa her alevi de yapmıyor olabilir..4 kapı 40 makam var bizde eğer gerçek bir alevi ise birey 4 kapıdan geçerek 40 makama da ulaşmayı hedefler.. insanlar sizin gibko beyninizdeki gibi değil.. işinize geldiği gibi davranan sizsiniz..Bkz. Işid adamlar sünni müslüman ve sonuç ? kıçların uydurulma bir halife geleni geçeni yak öldür.. Adam asıp kafa kesen kaç tane alevi var saysana bir..Ama dur ben sayayım sana bizden gidenleri.. Sivas Katliamı (Madımak) 33 tane ozan, Mahir Çayan, Deniz Gezmiş , Çorum katliamı, Işidin öldürdüğü türkmenistan'da ölen tüm türkler ( Türkmenistan Türkleri alevidir.) ve daha binlercesi.. Eğer buysa sizin müslümanlığınız buysa sizin dininiz imanınız.. Allah ıslah etsin sizi kardeşim..
        ···
   tümünü göster