/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 3951.
    +1
    Azı laf yapan bizler gibi konuşabilen araya zaman zaman argo ve küfürler serpiştirip sevimli gözükmeye uraşan (tipik bir islamcının hitap anlatım şekli hepinizi sıkar bunaltır ) Modern görünümlü yeni nesil islamcı Was here umarım sizleri bir noktaya kadar getirip maskesini düşürüp asıl hizmet amacını belli etmez. Hiç sanmıyorum babasının hayrına burda 3 , 5 kişiyi kurtarsam yeter demesinin doğru olduğunu.
    ···
    1. 1.
      0
      entry de bir yeri yanlış yazdığım için sildim okuduğunu anlamadığın yok o kadar salak olucağını sanmıyorum başımızdaki bazı şahıslar gibi kibirden anlamak istemediğin yada kendi istediğin gibi anladığın daha doğru bir terim olur. Maskesi düşecek yazmadım. Umarım sizleri bir noktaya kadar getirip maskesini düşürüp asıl hizmet amacını belli etmez yazdım ikisi arasında çok fark var. Nihat hatipoğlu gibi masalcı dedelikle ileride lüks oteller sahibi olman dileğiyle.
      ···
    2. 2.
      0
      Cidden okuduğunu anlamadığını düşünmeye başlıcam ki buna ben bile inanmak istemiyorum doğrusu. Neyse ne demişim yukarda anlattığı kitleyi o kitlenin içinden biriymiş gibi gözükmek ve sıkmamak adına argo ve küfürler kullanan Modern islamcı Was here diyerek ayrıyetten parantez içinde tipik bir islamcının yani ilahiyatcı cübbeli uzun sakallı anlatım şeklinin burdakileri sıkacağını senin seçtiğin yöntem ile kimsenin sıkılmayarak bu kadar tutulduğunu yazmışım Sen bana halen sıkılıp bunalsalar bu kadar sayfa entry girerlermiydi diyorsun.
      ···
   tümünü göster