/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +5
    Erbakan hakkında kafirlerin ve Müslümanım diyen munafiklarin söylemleri :

    1-‘’Bu memleket bir tane adam yetiştirdi, o da dinci çıktı’’ ismet inönü-Düşman.
    2-‘’Erbakan benim yeryüzünde tanıdığım en zeki 5 adamdan birisidir’’ Cıa Şefi-Düşman.
    3-‘’Erbakan yarım dönem iktidarda kaldı, büyük israil projemiz 10 yıl ileri sarktı. Eğer bir dönem iktidarda kalsaydı 100 yıl ileri sarkacaktı’’ Şimon Perez-Düşman.
    4-‘’Ben ve arkadaşlarım 80 ihtilalini israil’in Kudüsü başkent ilan etmesine karşılık 6 Eylül 1980'de Erbakanın Konya’da Filistin mitingine 200 bin kişiyi toplaması yüzünden yaptık’’ Kenan Evren-Düşman.
    5-28 Şubatta Erbakan ve arkadaşları tek fire vermedi. Maalesef direnemeyen ve dik duramayan bizim parti oldu ve bizim istifalarımız yüzünden çoğunluk hükümeti düştü, Erbakan başbakanlıktan inmek zorunda kaldı Mehmet Ağar- DYP-Düşman
    6-Şayet Refah partisinin başında Necmettin Erbakan değil de başka birisi olsa,biz bu partiyi istediğimiz gibi yönetirdik, ama bu adama karşı hiç bir şey yapamıyoruz. Yahudi Jinsa Kuruluşu-ABD-Düşman
    7-Necmettin Erbakana Kayıp Trilyon iftirasını islam Birliğini kurduğu ve Müslümanları tekrardan birleştirme davası taşıdığı için biz attık David Rockefeller- Düşman
    8-‘’28 Şubatta çaldığın 1 trilyonun hesabını vermedin. Burası bende soru işaretleri doğuruyor.’’ Recep Tayyip Erdoğan-Dost mu Düşman mı belli değil.
    9-Necmettin Erbakan ve Milli Görüş bir döneme aitti. Kabul edelim ki Dünya değişti ve ikisi de artık geride kaldı. Mehmet Metiner-Akp-Dost mu Düşman mı belli değil.
    10-Erbakan dini siyasete alet ediyor, ülkemiz laik olmalıdır. Erbakanla yıldızımız barışmadı Fethullah Gülen-Dost mu Düşman mı belli değil.
    (not: sadece 8,9 ve 10. sıradakiler Necmettin Erbakan hocaya iftira ve nefret söyleminde bulunmuşlardır. ilk 7 de ki düşmanlar ise hoca hakkında ki gerçekleri doğru bir şekilde dile getirme cesaretini göstermişlerdir.)
    ···
   tümünü göster