/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +14 -3
    2 tarafta haksız kardeşlerim.
    O açık seçik kadınlar doğru yolu bulmuş kişiler olabilir.
    Ancak bir insanla dalga geçmekte onu ondan üstün kılmaz kardeşlerim herkes eşittir
    K*rtler hariç
    ···
    1. 1.
      +5 -3
      ırkçılığına şuku
      ···
    2. 2.
      +1
      kukunu verdim kardeşim. arabın aceme, acemin araba üstünlüğü yoktur diyen bir dinin saliki olamazsın. burayı terket.
      ···
      1. 1.
        +1 -2
        Araplar beni ilgilendirmiyor. Allah Türkleri seviyor ve yardım ediyor. Arapların dinle alakası kalmamış şerefsiz sürüleridir.Şerefsiz dediğim için üzgünüm ama böyle insanlar böyle hitabı hakediyorlar.
        ···
    3. 3.
      +2 -3
      araplar senin türk kardeşlerin için çeçenistan'a, inguşetya'ya akın ederken sen neredeydin bre mümin! dön bir yaşadığın sokaklara bak. imamlar baskı altında. kendi insiyatifinde tek bir söz edemiyor. okuyacağı hutmeleri eline ilçe hutbe komisyonu veriyor, her cuma camilerden hükumete güzellemeler diziyorlar. bu ülkede kuran yasak kardeşim! imamların kendilerine müsade edilen 136 ayetin dışında bir şey okuması yasak! "sevgilinle" gezebilirsin. Suç değildir. Ama imam nikahlı karınla gezemezsin. Suçtur. imam nikahlı demek yerine sevgilim demek zorunda kalırsın. Bu ülkede zina serbest, içki serbest, kumar serbest. Ancak allah'ın amellerin en faziletlisi kıldığı cihat yasak. Seni ilayı kelimetulah için kafirlerle vuruşmaya göndermezler!
      Bu ülkede allah'ın herkes için kıldığı su parayladır. Kendi köyünde kendi bahçenden çıkardığın su için saat taktırmak zorunda kalırsın. Kendi suyun için, kendisine devlet diyen zorbalara para ödersin! arapların taşağını yala sen. 20 sene arabistanda yaşadım. şebeke suyuna tek kuruş ödemedim.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster