/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    -1
    bursalıyız, bursa da yaşıyoruz o dönem. ben daha küçüğüm. babamın iş için italyaya gitmesi gerek. ankarada biraz işi var, onları halledecek ve ardından uçağa binecek.

    dayımlar ve babamın 3 iş arkadaşı ankara'ya geldik. işler halloldu, uçağa daha saatler var. haliyle herkes sıkıldı. gazete okuyan babam bir anda "hacettepe-adanademirspor maçı var" dedi. ben yalvarma moduna girip "bıbıcım nılır gidilim " demeyeye başladım. mümtaz abi var babamın iş arkadaşı. gazeteye baktı ve "ben orayı biliyorum hadi gidelim" dedi.

    heyecan içinde stada gittik. gişe falan yok, kapıdaki adamlar girin abi diyor bize. bilet yok bir şey yok. anlam veremeyip gittik. adana gol attı, biz heyecan içinde zıplayıp "adana adana adana" diye tezahürat yapmaya başladık.

    devre arası stad polisleri yanımıza geldi. zaten 15 tane seyirci var, 7si biziz. polisler babama dönüp "abi siz adanalı mısınız" dedi. babam da "yok hayır, ama adanayı destekliyoruz" dedi.

    polisin; " iyi de burda adana yok" demesiyle kendimize geldik. gerçekler o an gün yüzüne çıktı.

    mümtaz amca bizi cebeci stadı diye ulus'a getirmiş. izlediğimiz maç ankarademirspor-keçiörengücü maçı. evet, forma renkleri tutuyordu malesef.
    ···
   tümünü göster