/i/Nostalji

eski değil eskiyemeyen konular
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +9
    Sene 2005-2006 silkroad'ın yeni yeni tanındığı dönemler. Arkadaşlar yeni bi oyun keşfetmiş, gel oynayalım falan yaptılar bende oynayalım dedim.
    Çok iyi hatırlarım internet cafede saati 50 kurustu 3 saati 1 milyondu bizde 1 saat bazen yarım saat oturup oynardık bu amk oyununu.
    internet cafenin sahibi,65 lv str bladeydi (BERKAY_TR, Tibet serverindeydi) dowhang cavede MOLE isimli canavarlarda bota bırakıyordu sürekli o zamanlar max lv 70 di yanlış hatırlamıyorsam.
    ve sbot vardı kredili sistemde
    Bizde bakar iç geçirirdik acaba böyle olabilecekmiyiz diye 2007 da eve pc aldılar, (uniquelerde ekran donuyordu pc kaç kere %100 canla bulduğum uniqueyi elimden almışlardı benden ezikler)
    Daha sonra gece gündüz oynadık bu oyunu işte Sonarlar ve ishadelerde gold botlarına parti atıp kasıldığım günler geldi aklıma 2008 civarı EUROPE Sisteminin geldiği zamanlar
    ilk defa unique olarak uruchiyi görmüştüm orda kasılırken yanıma düşmüştü bende gittim daldım tek yemiştim, şehre gitmedim baktım geldi bi kişi öldürdü birşeyler falan yazdı. Tabi ingilizcemiz o zamanlar yok anlayamamıştım ama 60 lv olunca 60 lv spearını takıp gidip kesmiştim.(ilk uniquemdi)

    ilk zamanlarında jop sistemi peçe şeklindeydi, pvp lerde o şekilde yapılıyordu,
    hunterken peçeyi çıkarıp thief olunabiliyordu mesela ama 10 dk beklemek gerekiyordu. Onunda çakallığı vardı bu dowhang-jangan arası teleportlardan ışınlanınca zaman kalkıyordu
    Hunter olup koruma vaadiyle traderleri kandırıp tam teleportta thiefe dönüp kervanı yatırdığım günler geldi aklıma binler.. Hüzünlendim şuan

    ilk defa som blade çıkmıştı bana 8 lv birşey bende speardım, bladeyi takınca skilleri falan kullanamadığımdan npc ye satmıştım : )

    Dowhang cavede taxi yaptığım günler aklıma geldi amk.. 1H/1M Şeklindeydi o zamanlar kendime mükemmel set dizmiştim 200-300 m ye dizilebiliyordu o zamanlar FB +5 +6 SET
    Bi kaç kere soydular hesabı ilk seferinde ağlamıştım aq, daha sonralarıda epey üzülmüştüm, o kadar uğraş didin 5 saat girmeye çalış loaderle le, daha sonra hesabının çıplak olduğunu gör..
    O an beyninden aşağı kaynar sular dökülüyor gerçekten

    ilk oynadığım server Babeldi, bir zaman olmuştu 2007 civarı sabahtan akşama kadar deneyip giremediğim günleri bilirim.. Premiumsuz oyuna girilemediği günler
    Oyuna girmek için gece 2-3 de denediğimiz günler..

    Charı bota bırakıp, eve geldiğinde charın dc yemiş olduğunu ve okula gittikten sonra yarım saat geçmeden charın öldüğünü görmek insana çok koyuyordu beyler..
    Velhasıl kelam bu oyun hayatımı gibti, ilkokulda çok çalışkan olmama rağmen ortaokul ve lise hayatımı bir hiç olarak geçirdim şuan bir ünide inşaat mühendisliği iö okuyorum ama istediğim bölüm değil zaten 2. senemde kazandım ve puanıda devlet ünileri içinde en düşüklerden.

    Oynayacaksanız bu tarz oyunları işinizi yuvanızı kurun ondan sonra oynayın panpalar nacizane tavsiyem budur size.
    Hadi eyvallah

    jangan town müziği: https://www.youtube.com/watch?v=7_NskuAc7-I
    ···
   tümünü göster