/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +3
    öncelikle nasıl geldiği ve samimiyetinin anlasılmasıyla alakalı. insanların garip huyları vardır kimsenin bilmediği. benmki de insanları izlemek. insan tüccarı oldum desem abartmış olmama sanırım. gelir acık konusur. ben gerekli sınırlamaları getiririm. buna katlanır ise. ilişkimi sürdürürüm. ve içimde bi şey olmaz. benm de temiz değilim bende ilk onu inletmediğim için onu dışlamam kendimi dışlamak olur. ama o kurallara uymazsa bende yapmam gerekenleri yapmam olur biter. son zmanlarda karı kız gibtim. hadi amq keraneye gittim. diyen heriflerin kızlığı olmayan kızla evlenmem demeleri garip. sende de zar yok diye kafanda bişeyler kalmıyo mu sanki eski yaşadıklarından. bi kızı 2 ay sevip elini tutuyosun. yeri geliyo 1 yıl unutamıyorsun. bi kızı sevip bide yatağına alınca nasıl unutucaksın. diyelim kız sennle sevişmek için cıkmıs olsun. senn için önmli seyler onun için gönül eylendirmekti. yani kızlığı olmayan ama gercekten sevip sevisen kızdan tek farkın kızlığının olmadığı için patlamamsı olucak. bu gavatlık değil. şimdiden gavat amq malı diyenleri de duyar gibiyim. ama beyniniz düşünün. herkes ilk gece zar patlatmak ister. ama hak etmiyosan beklemiyceksın. kendini saklıyamadıysan karına onun kendini sana saklmasını nasıl beklersin ki ? gibinizle değil beyninzle düşünün azıcık.
    ···
    1. 1.
      +6
      Reis ben bugüne kadar hiç bir kızla yatmadım insanlara davranış bağlamında bir çok hata yaptım insanları üzdüm vb. Ama kendimde gördüğüm tek doğru namus konusu. Her türlü alışkanlığım vardır sigara alkol gezme ortam gibi ama yapmayacağım tek şey bir kızı patlatmak patlatmayı geçtim sokakta önümden geçen kıza laf bile atmam. Bunun nedeni bana gelecek kızında düzgün olmasını istememdir.
      ···
    2. 2.
      +1
      umarım diğer kötü alıskanlıklarından kurtulursun çöplükte gül yetişmez ( gençlik varken de eğlenmek gerekir . cok da takma :d ) ama patlatmadıysan muhtemelen iyi biriyle karsılasırsın
      ···
      1. 1.
        +1
        Hayırlısı inşallah öyle olur
        ···
   tümünü göster