/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 376.
    +39
    caneri aradım ama telefonu kapalıydı. bu yakada oturan yani başka bir evi olan arkadaşı aradım hasan. Enteresan onun da telefonu kapalıydı. allahtan onun evini biliyordum. taksime yakındı. Biraz yürüdüm. anahtarı girişte ayakkabılıktaydı. Onu aldım içeri girdim. ses çıkartmadım. yatak odasına girdim.

    Esra hasanın üzerinde. Yıkıldım. Elim ayağım boşaldı. ne yapacağımı bilemedim. ikisini de öldürebilirdim o an. Hayal görmüyordum. Hiç alkollüyken bir anda ayılmamıştım. bu kadar çabuğunu daha önce hiç görmemiştim. Vay anasını gibeyim. Sevgilimle iyi anlaştığım dostum. huur çocuğu dedim elime çerçeve geçirdim salladım başına isabet ettiremedim.

    esraya yumruk atacaktım. Atmadım. Ama oracıkta hasanın gibine vurdum uğundu huur çocuğu. Daha sonra komşular geldi. onlar çıplak ben giyinip durum az çok ortada. polis geldi. onlarla beni zütürdüler. şikayetçi olmadılar.

    Ben o gece hemen eve geçtim. her şeyimi aldım ankaraya döndüm. pgibolojik destek almam için annem çok ısrar edince kıramadım. doktordan çıktım. ilaç falan hiç birini kullanmadım ama karaciğerim bitik duruma gelmiş. alkole uzun bir süre ara verdim. ne oldu ne bitti anlattım hepsini.

    Nasıl oldu diye soracak olursanız o kafeye geldiğinde benim buruşturup koyduğum peçeteden numarasını almış. (bi kere peçeteye numarasını yazmış ben görmemişim bu arada)ben hasanı eve davet edince de muhabbeti koymuşlar. ben bir fırsat verince hemen gidip kucağa atlamış huur. yani benle birlikteyken bile hasanla konuşuyormuş benim hiç haberim yok.

    okulum uzadı yani hala son sınıftayım. bu sene bitecek. intikam aldım mı? evet aldım. Hasanın kafeye uyuşturuc koydurdum. Kim koydu peki? Galatasaraylı çocuk. Onunla rastlaştım bir gün. Evet bir plan yaparken onu gördüm. koltuk aralarına uyuşturucu koydurdum. sonra ihbar ettirip ceza evine girdi huur çocuğu. Zaten normalde de uyuşturucu ticareti yapıyordu ama züt sağlam olduğu için kolay kolay yakalanmazdı.

    Esraya ne mi yaptım. Buğra müdür oldu. hala konuşuruz. işten attırdım onu da. iş birliği yaptığı tüm şirketlere söyledim ona iş veren olmayacak dedi.

    caner mi? hala arkadaşım. iyi çocuk beşiktaşlı sonuçta.

    Dinlediğiniz için hepinize teşekkür ederim. Adettendir. "bu da böyle bir anımdır."
    ···
    1. 1.
      0
      Ezelden fazla etkilendin sanirim
      ···
      1. 1.
        0
        hiç ezel izlemedim ama olay bu kadar işte dostum.
        ···
      2. 2.
        0
        hepsini okudum panpa geçmiş olsun ne diyim. zengin züppe işte panpa istediğimi elde ederim mantığında belli ki karı. ondan sana yar olmazdı zaten annen belli ki ilk görüşte hareketlerinden yüzünden anladı bu durumu. böyle karaktersiz insanlar için üzülmeye deymez dostum kendi yoluna bak.. selametle
        ···
    2. 2.
      +3
      canerin günahını aldık la
      ···
    3. 3.
      +1
      vay pıc hasan vay
      ···
    4. 4.
      +8
      ya dıbına koyim buğra'ya o kadar küfür ettin adam senin için napmış sdjglksflkjeflk
      ···
    5. 5.
      0
      dizi gibiydi aq *
      ···
    6. 6.
      0
      Hasanin babannesi kasarmis
      ···
    7. 7.
      +1
      la bırak asıl buğranın günahını aldık ben buğradan bekliyodum amk
      ···
    8. 8.
      +3
      ben grup bekliyordum Caner li Buğralı filan ama bunu beklemiyordum vay amk
      ···
    9. 9.
      0
      ya dıbına koyayım şu hikayelerde şunu anlamıyorum; neden lan neden dıbına kodumun huursu diye yüzüne haykırıp hesap sormadın mı?
      gerçi sorsan da cevap belli. ilgisiz dvrnydn .s.s.s
      ···
    10. 10.
      0
      "esra hasan'in ustundeydi" kan beynime sicradi bi garip oldum lan. hani el ele yakalasa tamam da oyleyken yakalamak ayri taktan bi durum. travma sebebi lan.

      harbi icim bi tuhaf oldu o cumlede ya.o kadar hikaye okudum burada, hic boyle olmadim birader.
      ···
    11. diğerleri 8
   tümünü göster