/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1 -1
    Evet beyler benimde hikayem var ama lise değil 8.sınıf amk liseli kadar maldık o zamanlar neyse başlıyorum tek part olcak zaten.

    8.sınıfın sonlarındayız beden dersindeyiz hani bu ortaokulların sonunda lise tanıtmak için gelirler ya işte öyle bi gündeyiz.O günde askeri liseyi tanıtcaklardı askerler felan gelmiş. Bizde kafamız rahat futbol modundayız o zamanlar kaleciliğim fena değildi neyse işte gol yiyoduk zaten az kalmış teneffüse kaleye geçiyim dedim. Karşı kaleden huur çocuğu kaleci bi vurdu top auta çıktı ama hala havada nasıl diktiyse oç. Neyse bende saf gibiyim amk hala havada topa bakıyorum bide geri geri gidiyorum topu yakalıcam diye ulan az bişey gittim arkama bakmadan küt diye bişeye girdim 2.80 yapıştım yere amk. Kafayı bi kaldırdım tüm sınıf bana gülüyo meğerse askerlerin aracına girmişim amk askerlerde silah çekmiş saldırı sanmışlar amk bikaçgün alay konusu olmuştum.

    Atahan diye çocuk vardı(isim sahte)çocuk şişman amk kaçamıyo bizden neyse zil çalıyodu hoca çıktığı gibi buda kaçıyodu.Şimdi o hayvan gibi şi yapıyosunuz videosunu düşünün aynı onun gibiydik amk çocuk ayağa kalktıkça yatırıyoduk teneffüs boyunca.
    ···
   tümünü göster