/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +7 -1
    Onlar 18 yaşında benim çok büyük bir hatam sonucu bana musallat oldular. Ama bu hata tamamiyle ergenlikti. Ben tam anlamıyla küfürbaz, serseri sayılan ağır bir ergendim.
    Ayrıca yeni yeni ateisttim. Hani ateistim ya ona buna saydırırım cool havalarına bürünürdüm. Çünkü mantıklı düşünebilen biri ateist olurmuş ya (! ) Ama o öyle değilmiş, ben cahilliğimi çok ağır biçimde ödedim ve hala ödüyorum.
    Onların karşıma ilk nasıl çıktıklarını anlatayım. ilgi olursa devam edicem bencelerime. ilk önce (rüya değil) akşam saatleri evde öylesine otururken, kapıdan içeri silüet, insan şeklinde biri girdi. Ama gölge gibiydi, ve simsiyahtı onu 1 sn gördüm ve hızlıca başka tarafa uçup gitti. Ne gözleri ne ağzı belirgindi. Ama bümbüyüktü. ilk bu şekilde karşıma çıktılar.
    Daha sonra (yine rüya değil) yine akşam saatlerinde kelebek sinek mi ne olduğu belli olmayan bir hayvan çıktı. Ama çok şekilsiz bir hayvandı. O da aynı şekilde kapıdan girdi ve anında gitti. O kadar büyüktü ki, hani böyle bir kelebek mümkün değil olamaz. Ben yine halisünasyon görmüşümdür dedim, geçtim.
    Ben okumamış, etmemiş biri değilim çünkü. Mantıklı olmaya çalışıyorum ama yok yok yok. Bunların arkası kesilmiyor. Bu silüetten sonra yani musallatın başladığı andan itibaren, sürekli kabus, sürekli korkutmalar yaşadım.
    6 senede çok şey yaşadım. Hatta intiharı bile düşündüm. Ateist kardeşim; bunlar saçmalık yeahh diye ağzını yayıp konuşuyorsun ya, ama o iş öyle değil. Keşke gördüklerimi görebilseydin.
    ···
    1. 1.
      +7 -10
      @1 imansızları imana getirmeye çalışan şakirt.
      ···
      1. 1.
        +1
        ulan berkay kardeş yaşadıklarını o kadar net tahmin edebiliyor ve anlayabiliyorum ki çok güzel başladın devam et
        ···
      2. 2.
        0
        (bkz: bümbüyük)
        ···
   tümünü göster