/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 76.
    +17 -7
    Keşke elimize geçse bu tipler, iNAN iNANMA o seni bağlar lakin saygı duyacaksın iSLAMA, ateistim diye orta gezip duran mallar iSLAMA saygı duymayı öğreneceksiniz, ateistsen kendi icinde kalsın islam düşmanlığı yapma, bir de neden Türkiyedeki ateistler sadece iSLAM düşmanlığı yapıyor, hristiyanlık, yahudilik hakkında neden konuşmuyorlar? Kapasiteleri yok beyinsizlerin, tek bildikleri şey ateistim deyip iSLAMI karalamak, lanet fasıklar, sadece iSLAM düşmanlığı yapıp bunu da ateizm olarak nitelendiren ateistler sanırım bir tek bu ülkede var aşağılık köpekler.
    ···
    1. 1.
      +4
      Türkiyedeki ateistlerin islama daha yoğun saldırmasının sebebi türkiye nin müslüman bir ülke olmasıdır. Ayrıca tüm ateistler bütün dinlere karşı durur. Tek bir dini sevmeyene ateist diyemezsin.
      ···
      1. 1.
        +3 -3
        islamı bu ülkeden kazımak bizim için bir görev. hristiyan olsa ona karşı çıkarım yahudi olsa ona karşı çıkarım. benim öldürülmemi emreden dine karşı zerre saygı da durmam. siz kuran kursları din kitaplarıyla insanların zihnini zehirlerken biz iki kelam ettik battı heralde.
        ···
    2. 2.
      0
      katılıyorum quantum ama kayıplara karıştın sanıyordum incinin en iyi hikayesini yarım bırakmıştın her neyse öldün sanıyordum :D
      ···
    3. 3.
      +1
      abi nerdesin lütfen geri dön hikayeyi bitir
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster