/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 51.
    +1 -2
    Tarık suresi ve Tarık yıldızını oku araştır. Bilim adamlari pulsar denilen yildizlari kesfetti. Bi bak bakalım kuran mucizesi adi altinda yayinlanan makalelere. Bilim var mi yok mu? Cahil cuhela sizi
    ···
    1. 1.
      +3 -3
      O "makaleleri" bende inceledim. Bilim net kesin ifadelerle çalışır. Birkaç bulanık ifade bilime atfedilemez.
      "inkar edenler, göklerle yer bitişikken, bizim onları ayırdığımızı ve diri olan her şeyi sudan meydana getirdiğimizi görmediler mi? hâlâ inanmayacaklar mı?"
      Bu süreyi big bang teorisiyle alakalı görüyorlar. Aynı mantıkla gidelim:
      " Yere ve onu yayıp dümdüz yapana ant içerimki... (şems, 6 )" bu ayete göre dünya düzdür.
      işte tüm ifadeler böyle çekilip bükülebilir. Bilimle direkt çelişen yaradılış açıklaması yine kuranda geçiyor hatırlatayım.

      Sana güzel bir kanıt sunayım kuranın insan işi olduğuna dair. Kuranda sadece çöl ikliminden ve bölgesinden hayvan, canlı vs bahsedilir. Yine kar gibi kar fırtınası gibi kavramlar geçmez. Bazı bölgelerde oruç tutmanın imkansız olması da bu duruma dahil.

      edit: Kuran yemin ediyormuş auhahahhaha. tanrı yemin eder mi ederse niye eder hahahahha.

      edit2: Bilim bildiklerini değiştirebiliyor. Fakat bu çoğunlukla ekstrem durumlar için oluyor. Yani bugün böyle bulduk yarın böyle bulduk şeklinde değil. Mesela yıllar yılı newton mekaniği iş gördü fakat ışık hızında newton mekaniği çuvalladı çünkü görelilik, zaman genişlemesi gibi kavramlar daha bulunmamıştı. işte siz busunuz. Bilim ilaç yapar kullanırsınız tv yapar izlersiniz pc yapar kullanırsınız ama bilim sizin inancınıza ters konuşursa o zaman bu bilimde bi böyle bi şöyle dersiniz.
      ···
    2. 2.
      +4 -2
      Arabistan da zeyin ve incir bitikileri yetişmez, fakat kuran bunun üstene yemin eden ayetler var.
      Cahilsin çok cahil.
      ···
    3. 3.
      +1
      Hohahahha ya bilimin sonuna kadar arkasındayız da kardeşim bu adamlar yeni şeyler keşfedildikçe hop aaa o yanlismis biz yenisini bulduk a aaaa yav bu atom böyle bir şey değilmiş ya hahahha deniyorlar mi ? . Ulan bu evren ve zaman sonsuz diyorduk ya hah unutun şimdi onu the big bang theory simdiki teorimiz bu yeni bir kanıt bir şey bulana kadar bu tamam mi tontişler ya ahahhaha. Siz cahil ateistler gerçekten enteresansınız.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster