/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +1 -1
    Geldi şakaci cocuk
    ···
    1. 1.
      +3 -7
      Bak birader halabora mısın ne taksan artık. Daha önce sözlükte bi grup senin ne kadar aptalca başlıklar açtığını insanlara anlattik ve haklı da bulunduk. 2 tane veya 4 tane hurma yemeyin 1 veya 3 tane yiyin kuranda öyle yazıyo hatta geçen hafta amerikalı bilim adamları da açıkladı dediğin başlığını hunharca ve kahkahalarla eksilemiştim. Nasanın kuran okuyup oraya göre hareket ettiğini söylediğindeyse sana gerçekten acımış yobaz beyin kıvrımlarının sana verilmiş en büyük ceza olduğuna kanaat getirip eksi vermekten vazgeçmiş idim. Bugün de bu başlıkta üstü kapalı da olsa oruç tutmayanları dövenleri desteklemene şasırmadım.

      inandıklarını kurana değil de sacma sapan insanların yorumlarına dayatanlara müslüman değil islamcı denir. O yüzden kendine müslüman deme ve kuranda yazan her şeyi bilimle ilişkilendirmeye çalışan, müslüman olmayanlara saygı duymayan, yobaz, tutucu, kör kişiliğinle yasaklarla dolu hayatına geri dön. Artık sana bir şeyleri anlatmanın gereksiz olduğu kanısına vardığım için daha fazla uzatmıyor ve insanları kandırma yolunda başarılarının devdıbını diliyorum
      ···
    2. 2.
      +1 -2
      bak birader benim kutsal saydığım şeylere elini uzatırsan o eli zütüne sokarım. kimse durduk yere oruç tutmuyor diye adam dövmez akıllı ol biraz.
      ···
    3. 3.
      +1 -1
      Benim kutsalım atatürk ona laf edenleri de biz mi öldürelim kahpe şeriat yanlısı bin
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster