/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +3
    ailem ile kavga ettikten sonra yine o ormanda kendim için beğendiğim köşeye gittim ve yine ağlamaya başladım saat 2 yada 3 gibiydi, ve yazdı, millet içip barlarda eğleniyordu fakat ben zavallı halime üzülüyordum oracıkta.

    orada oturmuş sessizce ağlarken bir ses duydum, yaban domuzu yada ayyaş bir herif olduğunu düşünüp hemen ayağa kalktım, fakat gördüğüm şey hem tuhaf hem ürkütücü hemde çok güzeldi.

    bembeyaz saçlı kırmızı gözlü, teni kar kadar solgun adeta japon çizgi filmlerinden fırlama bir kız çıktı oradan,ilk önce costplay yapan bir kız gibi gözüktü fakat ormanda niye bir kız tek başına cospay yapsınki? tecavüze uğramak istemediği sürece hiç bir kız böyle salak bir şey yapmazdı.

    o zaman aklıma gelen tek mantıklı cevap bunun da o paranormal olaylar ile ilgili bir şey olacağıydı.

    soğuk kanlı bir şekilde ona baktım, yine başım belaya girecek yada şu demon'un elemanlarından birisi olduğu çok belliydi.

    korktuğumu belli etmemem gerekiyordu bende niye geldin buraya diye sert bir şekilde çıkıştım, kız aptal aptal suratıma baktı ve kısık bir sesle sen kimsin? dedi.

    kızın hiç bir şeyden haberi yok gibi gözüküyordu fakat asıl benim hiç bir şeyden haberim yoktu, ne tepki vereceğimi yada ne diyeceğimi bilemedim bende asıl sen kimsin diye salak bir soruyla karşılık verdim, adının eda olduğunu söyledi.

    soğuk kanılığımı korumak için tehtitkar şekilde yaklaşmaya çalışıyordum, zayıf olduğumu bilmemesi gerekiyordu fakat ben insanlarla konuşamayan salağın tekiydim vereceğim cevap hiç korkutucu olmamıştı sanane kim olduğumdan tam bir geri zekalı gibi konuşuyordum fakat ben sert davranmaya çalıştıkça eda benim ne kadar zayıf olduğumu anlıyor gibiydi,bir yılan kada soğukkanlı şekilde gözlerini kıstı ve bana yaklaşmaya başladı
    o yaklaştıkça ben geri gidiyordum, kırmızı gözleri çok korkutucu bakıyordu.
    ···
   tümünü göster