/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +6 -2
    lan sözlükte gelenek haline gelmiş olan amina kürekle vurmadığın icin olabilir.

    Lan 15 dk boyunca yaladim diyosun, dilinlede mi hissedemedin oç. 2 yanağı ortadan 2 elinle ayırmayı dene o zaman bulursun. son olarak, sex mentalitesini akıllı bi şekilde kullan oç. Zevk alican diye hayvanlar gibi kıza girmeye çalışma. Unutma, kızı kendine baglamadaki en önemli yol sexten geçer. Git internetten arastir, kızların en zevk aldığı bölgeler cart curt, kızı uçur ve nirvana yapmasını sagla. Bi de şu taktik hayatı onem tasiyo: kız aşmış, öyle bi zevke gelmiş ki adeta nirvana yaşıyo, gir hadi diye yalvariyo, hah işte tam o an aniden bırak her şeyi ve kıza sarıl sevgi dolu öp onu. işte o zaman kız sana oyle bi baglanicak ki, işi bilirsen kölen haline bile gelebilir. Orasını sen ayarla. Oç bunları dusunup sana yazarken beynimde dumanlar geldi gece gece. Okulda bile bu kadar uzun şey yazdığımı hatırlamiyorum. Hadi şimdi 2 hafta içinde öğrenebildigin kadar bilgi öğren sex konusunda. Adam olmayı da unutma. sexten sonra millete gidip yayarsan, hayvanlar gibi anlatırsan, emin ol giblenmezsin ve üstüne millet seni ezik birisi olarak gorur. Şu oluşur milletin kafasında; "ulan gibtigin kızdan bize ne, bi de gelip burda bize ezikler erkekliğini onaylatmaya çalışıyosun"

    Suku atmassan karını kızını giberim beynim yandı gece gece. Bunları yazicagim zamanı karı kız icin harcasaydim çoktan bi tane hatunu yatağa atmistim bile..

    Edit: unutma, kızların hayattaki en büyük korkularından en önde geleni huur damgası yemektir. Eğer tek bi kişiye (can dostun bile olsa) bile yaşadıklarını anlatırsan yayılır dostum, emin ol yayılır. Kızın kulağına gittigi anda da kız seni gibtiri ceker, üzerine rezil oldugunla kalirsin. Kızın babası veya abisi varsa olucaklari hesaba katmiyorum bile. Kızlık zarı patlatmakta o kadar da hafife alinicak bişey değildir, en azından türkiyede. O yüzden güveni %100 tutmayı başarabilirsen, kizi devamli gibme yolunu garantilemiş olursun ve sonsuza kadar pompa yaparsın. Bu taktikleri baban vermez oc degerini bil
    ···
   tümünü göster