1. 26.
    +16 -1
    ahir zamandayız kardeşim

    Ebu Hureyre (ra)’den, Hz. Peygamber (asv)'in şöyle dediği rivayet edilmiştir:
    “Cehennem ehlinden iki sınıf var ki, onları görmedim. (Onlardan biri) ineklerin kuyrukları gibi kamçılarla insanları dövenlerdir. Diğer ikincisi de, giyinik, fakat çıplak olan, kibirlenerek yürüyen, öteki kadınları kendileri gibi olmaya zorlayan ve başları deve hörgücüne benzeyen kadınlardır. Onlar cennete girmeyecekler, onun kokusunu bile alamıyacaklar. Halbuki onun kokusu şu kadar (500 sene) mesafeden hissedilir.”
    ···
    1. 1.
      +4
      bu devirde zina yapmayan namazini kilan evliyadir
      ···
      1. 1.
        0
        kardeşim öyle deme çevremde çok varda bir o kadar bunlardanda görüyoruz
        ···
      2. 2.
        +1
        emin ol hepsi ferre izliyordur o da zina birde gunahi normal ciksle ayni amk bosa gunah
        ···
      3. 3.
        0
        yav he amk bunları atınca orgazm oluyor bunlar da
        ···
      4. 4.
        0
        Aşırı saçmalanmış bunu bir bayan olarak soyluyorum erkek olsam baskıcı falan dersin amenna evet benim dinim boyle emrediyor ben hayatıma işlediğimi yazarım. Gemiciklere sustuğumu nerden biliyorsun ki? Siyasi goruşumu mu ele verir dinim. Dibine kadarda Türkçüyüz yani kimse boş laf yapmasın. Önyargılı ve yobaz biri varsa buda namik gibi dinlemeden konuşandır Allah kitap diyen değil.
        ···
      5. diğerleri 2
    2. 2.
      -2
      dıbına koduğum evlatları sizin önyargınızı gibeyim. Nerden biliyorsunuz o kızların patlak yada verici olduklarını ? sırf sizin gibi huur çocukları bakmasın diye bu sıcakta pantolon giyip pişik mi olsunlar ?
      ···
      1. 1.
        0
        üni tercihi yapmak için arkadaşla buluşup internet cafeye gidicektim oruçluydu dedi az cafede oturalım 4-5 tane kız grubu vardı 4ü türbanlıydı biri açık ama kiloluydu bi ton sipariş yemek içicek felan söylediler telefonda bağıra bağıra konuştular gülme sesleri karşı binada ki esnafa kadar gidiyordur o derece. biriyleriyle konuştular yemeklerini bitirip gittiler günahları boynuna ne yannan yemeye gittiler kim bilir. tecrübe değil önyargıdır bu. benim de mini etek giyen kısa kot giyen sevgilim vardı ve 1-2 yiyişme dışında kimseyle birşey yaşamamış onu da ben araştırarak öğrendim 7 ay 1 gün çıktık o kadar sevmesine o kadar ısrar etmeme rağmen evime 1 kere geldi o da annemle tanışmak için. onun dışında kapalı hiçbir mekana gitmedik.
        ···
   tümünü göster