/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    -1
    Yarın Rusya Türkiye ye girerse o zaman natonun ne işe yaradığını görürsün
    ···
    1. 1.
      +1
      saçmalama dıbına koyim nato olsun olmasın kimse elini kolunu sallayarak Türkiye'ye saldıramaz. Rusya tek başına Türkiye'ye girse bile sağ çıkamaz Türkiye'den.
      ···
    2. 2.
      +1 -1
      Kaç yaşındasın sen kardeşim Rusya dan bahsediyoruz biraz genel kültürü olan bir insan bile bilir Rusya nın Çin den sonra süper güç olduğunu
      ···
    3. 3.
      +2
      Rusya'nın süper güç olması değil sorun. Evet Rusya günümüzde Askeri anlamda en üst mevkide bulunan godoman tankları, roketleri, nükleer bombaları, silahları ve geniş topraklarıyla Dünya'nın bir çok Devleti'ni dümdüz edip halkın ağzına sıçabilir. Dünya'yı kaosa sürükleyebilir.

      Ama ekonomik savaşta bir tak yapamaz. Evet belki bize girer ama sence Boğazlar'da bir Rusya görmeyi kim ister? Düz savaşa girilmese bile tek ambargoda gemilerinin pasını bile silemeyecek duruma gelir.

      Ayrıca ayrılsak bile Rusya bizi Şangay 5'lisinde görmek istiyor. Dostça yaklaştığı bir devlete girmek onun bütün siyasi prestijini zedelemesi onların iç savaşa sürüklenmesi için yeter.Şuanda bile meyveyi bizden alabilecek duruma geldiler.

      Azıcık ekonomi programı izleyin.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster