/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +4 -2
    Sen onlara bakıp deist olacağına, onlar sana baktığında müslüman olacakları şekilde yaşasaydın ya. Bu insanların problemi islamın değil. Uyuşmazlık gösteren ayetler konusunda yardımcı olmak isterim, zira öyle bir şey yok.
    ···
    1. 1.
      +2
      Hep ayetlerde uyuşmazlık diyorlar aynı ayetleri geveliyorlar anlatıyoruz kaçıyorlar dinlemiyorlar sonra yine çelişki buldum diyorlar.
      ···
    2. 2.
      -2
      ben şuraya sayfa sayfa dökerim o çelişkileri ama siz tek yönlü görenler anlamak istemezsiniz. o yüzden tek bir şey soracağım nuh'un gemisi nasıl gerçek olabilir? onca tür nasıl gemiye sığdı demiyorum bile. eğer bu olay gerçekleştiyse ve hayvanlar tek bir noktadan tekrar dünyaya yayılmaya başladıysa kutuplara ayılar nasıl gitti? yüzyıllar süren geçişlerinde neden hiç bir yolda fosil bırakmadı. biraz bilim ve mantık başka bi'şey değil.
      ···
      1. 1.
        +1 -1
        sen ban kurandan tek bir çelişki bile göstremezsin anca çelişki bulduğunu sanırsın. Öncelikle hz. nuh mevzusunun ne zaman yaşandığı bilinmiyor bu kıtalar ayrılmadan öncede olmuş olabilir. Ayrıca geminin büyüklüğü ve ya bir tane oluşu hakkındada bilgimiz yok hatta bunların hepsi metafor da olabilir.
        ···
      2. 2.
        -1
        kuran=bullshit. boşa uğraşmam bile.
        ···
   tümünü göster