/i/Futbol

it's the futbol that's the futbol
  1. 1.
    +66 -11
    için öncelikle böyle önemli oyuncuları kadronuza kattığınız için tebrik ediyorum. Türk futbolunun gelişimi konusunda umarım faydalı olur ve olacaktır. Çünkü bu isimlerin Türkiye'ye gelmesi gelecekte bir çok önemli futbolcunun Türkiye'ye gelmesi konusunda faydalı olacaktır.

    Yaptığınız transferler bir taraftar olarak beni endişe, kıskançlık gibi hissiyatlara kapılmamı sağlamıyor. Bilakis önümüzde ki sezonun çekişmeli olarak geçeceği için izleyeceğim maçları ve yaşayacağım heyecanı düşündükçe hırs ve istekle bekliyorum.

    Gelen isimlerin büyük olması kesinlikle çok başarılı olunacağı anldıbına da gelmez bunu da belirteyim. Yanlış anlamayın lütfen, evet çok önemli oyuncular getirdiniz, bu adamlar isimlerini sahaya yansıtabildiği takdirde çok büyük işler yapılacaktır ancak ya isimlerini sahaya yansıtamazlarsa? Bunun örneğini geçmişte çok yaşadık bunu kabul edelim. Avrupa da isim yapmış bir çok topçuyu Türkiye ye getirdiğimizde el ense yattıklarını, para kazanıp tatil yapmak için buraya gelmiş olduklarını çok gördük.

    Fenerbahçe yi yaptığı transferlerden dolayı gönülden tebrik ediyorum, sizleride haklı yaşadığınız sevinçten ötürü. Ancak genede lig başlamadan peşin konuşmayalım, zira transfer zamanında hayran hayran bahsettiğiniz isimlere 3 ay sonra söver hale gelebilirsiniz
    ···
   tümünü göster