/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 26.
    +10 -1
    Beyler bir tek ben mi farklı ailede yaşıyorum. boğazına muz takıldı diye insan oğlunu döver mi ona vurur mu beduua okumak falan nasıl bir aileniz var dıbınakoyim?
    ···
    1. 1.
      +1
      zengin sosyete bini
      ···
    2. 2.
      +3 -1
      Ne alaka dıbına koyim zenginlikle sosyetelikle. Benim ailemin durumu çokta iyi değildi eskiden ama ben muz yedim diye yok muzu sıçtım diye dayak yemedim. Bence bu tamamen insanların "aha rezil" oldum saçmalığından ibaret değil. Anneside onun gibi çok kasmış kendimi yüksek göstereyim derken bulunduğu duruma verdiği tepkiyle benim için daha küçük duruma düşmüş göründü. Şahsen pek takmam ama. Ilerde cocugum olursa misafirlikte yesin içsin sıçsın duvara kussun zerre gibimde olmaz.
      ···
    3. 3.
      0
      Osbir ceken hafiz hikayenin icine ettin aminakoyiyim asdasdaf:D
      ···
    4. 4.
      0
      Bu entrymi okursanız benim acıklı halimi anlarsınız http://www.incisozluk.com...-nas%C4%B1l-tavlar%C4%B1m
      ···
    5. 5.
      +1
      Amk 23 yaşında 1.90 annesinden dayak yiyip ağlıyo (bkz: )süt
      ···
    6. 6.
      -1
      boğazında kaldı diye mi amk salaa milletin evine kustu diye
      ···
    7. 7.
      -1
      @gerdkbasan kussun dıbınakoyim temizlenir dünyanın sonu mu ? ne mal adamlarsınız sanki keyfine kusuyor. demekki seni misafirliğe gittiğinizde ok dövmüşler
      ···
    8. 8.
      0
      @2.2.7 adam kusmuş dedim annesi kızmış dedim. Misafirlikte dövmüşler diyon. Bu ilkokul laf sokma çabalarını acilen bırakman gerek. Benzerini yapayım: dünyanın sonu demişsin demekki günlük tecavüze uğruyon. Benim ailem de geçmiş olsun der merak etme. 1 Adamın anlatmasıyla bir tek benim ailem mi farklı diye bin bin cevap yazmana dedik.
      ···
    9. diğerleri 6
   tümünü göster