/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    +3
    PART 28
    Telefon elimden kaydı gitti... Yere kapandım.. Ağlamaya başladım. Daha dün yaşadım gibi aklımda o sahneler.. Yediremedim kendime.. Aldım tekrar telefonu nasıl yaparsın bunu dedim.. Kız nasıl ağlıyor ama.. Bilmediğin şeyler var bilmemen gerekenler var dedi.. Kapattı..

    3 ay geçti. Hala aynıyım. 67 kiloyum. 2 kilo almışım. Yemek yemiyorum. Günde 2 paket sigar içiyorum . Alkol hat safada. eve gitmiyorum.. Orda burda sürtüyorum.. Pgibolojik destek alıyorum yok geçmiyor..

    Herkes beni dışlıyor.. Kimse sevmiyor yine eskisi gibi..

    Bir tek kuzenim sahip çıktı bana.. Ne olursa olsun ben buradayım. Benim gözümün önünde eriyip gidemessin dedi.. sırtına aldı beni ve tek o taşıdı

    Ne anam ne babam.. Bi tek kuzenim vardı..

    Aradan 8 ay geçti.. Yine yaz geldi işte hemen hemen.. yazlığa gidiyoruz sürekli.. Bi gün kuzenim gel la dövme yaptırak enseye japona harf falan dedi karı kız düşürürz

    Kuşadasının ne cıvıl cıvıl olduğu yıllar .. Tamam dedim la gidek.. Çıktık abi işte. Dolanıyoruz falan 2 kız bizi takip ediyo..

    1. gün aynı2.gün aynı3.gün laf atmaya başladılar ki ben hiç sevmem o tip kızları direk bastım küfürü.. Bide kuyruk acım var tabi..

    Tabi arada 1 hafta geçti kuzen dayanamadı ben gidem konuşam sunlarla ya dedi.. işte gitti konustu kızlarla.. Kızlar aralarında pay etmiş bizi..

    2 side çirkin amk en çirkini beni seçmiş .. Bendeki şans zaten dıbını gibiyim..Ben dedim uğraşamam falan .. Ulan şaka maka benim kuzen o kızla 2 bcuk sene çıktı...

    Ve aradan 2 sene 4 ay geçti.. kuzenin 2. senesini kutluyruz kızla.. Kız istanbullu . Kamerada başka bi kız gördüm.. Muhabbet falan.. O kız benim yaşama sevincim oldum tabi ama ilerki partlarda başka şeylerde olacak..
    ···
   tümünü göster