/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    +2
    PART 27
    Ve beklenen teklif sunuldu bana...

    Annem geldi dedi ki bak oğlum .. Ya biz ya o.. Tercih senin.. Dona kaldım dıbına koyim .ne dicem ben diye.. bi cevap bekliyor kadın..

    Biraz zaman ver gelicem aşşağıya dedim.. Odamda oturuyorum napsam napsam .. Kafama bi binlik geldi.. alsında art niyet düşünmedim ve binlikte sayılmaz..

    Ailemi kandıracaktım sözde..

    Aradım kızı.. dedim böle böle .. Bak dedim sınavlar bitene kadar görüşmeyelim. Bitsin ben geçeyim şu kodumun sınavlarına .. Sonra kafa rahat takılırız.. Zaten otelde çalışıyordum o aralar .. izin almıştım hastayım diye.. Hem dedim çalışıyorum parada var.. Ağustos snu çıkar geliri 10 günlğüne..

    flashback.. hani hacklediğim çocuk bunun kapı komşusu ya.. onda kalca işte ayvalıkta.. öyle planladık

    Return.. buruk ve isteksiz bi sesle.. " tamam peki aşkım " dedi.

    Anneme dedim tamam siz.. ayrıldım kızdan falan filan.. Evde birşey yemiyorm.. Otele gittim ordada çalışmıyorum isteksizim..

    73 kilodan 65 e düştüm.. aşk acısı amk kara sevda .. Babam farketmiş drumu çekti konuştu falan .. annemi ikna etmiş.

    ona söz verdim " dikkatli olcam baba " diye.

    nasıl bir mutluluk var tabi anlatmama.. işide bıraktım . paramı aldım babama verdim .. 480 lira ozamanın asgari ücreti.. bahsişlerler beraber 620 lira saydım eline..

    Kızı aradım be dostlar..
    Telefonu noldu diye açtı ? Dondum kaldım..

    Ne diyosun ya dedim.. ve bana dedi ki.. Bak dedi sen orda mutlusun ben burda dedi. Zaten ailen istemiyor . Bırak böyle bir hayat kuralım dedi . Unut beni dedi tak kapattı telefonu suratıma.. Bidaha aradım.. Açtı telefonu.. çünkü biliyor huyumu. ne olduğnu öğrenene kadar bırakmam peşini. Bana dediki hayatımda başka biri var..
    ···
   tümünü göster