/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +14 -2
    Hatırlıyanlar vardır belki, imgim de birisi son yüklenenler sayfasını bulmuştu ve kim ne yüklediyse direk görünüyordu, yüklenen fotoğrafların 10/9 genel de kadın, bunların büyük bir çoğunluğu da ya yatakta kendilerini okşarken çekilmiş yada kıç ve memeden ibaret,o durumu gördükten sonra sözlüğün iyice gidiş hattının daha beter olduğunun kanısına vardım. Dedim ben böyle bir yerdemiy mişim, neler varmışta bura da haberimiz yokmuş falan. Erkeklerin bile fotoğrafları kısıtlıydı,1-2 tane çıkardı. Sözlük sözlük olmaktan çıktı artık entry girerken bile takmaz hale geldim, gördüklerimden sonra zaten böyle olmam normal.

    Toparlama dönemi olur diyeceğim ama bundan sonra daha da dağıtır, üyeliklere çözüm getirilmediği sürece,bir de bu yaz tatilinin araya girip online sayısı arttığı için, iyice başa çıkılmaz bir hal aldı.

    Önceden okullar kapanmadan gececilerin bile açtığı başlıklardan dolayı yazmak isterdiniz, genel de her gece behlül başlık açardı sabaha kadar dururdu ve bu gece iyi güldük,iyi eğlendikle kapatırdı

    Artık öyle bir durum yok, sözlük daha farklı görünüyor gözüme, başlıklar,içerikler derken iyice soğudum
    ···
   tümünü göster