/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +2
    PART 18
    26 şubat 2004 .. saat 15:47 ve ben msndeyim.. bana hep " taklım " derdi.. O da şurdan geliyor.. Bi gün tatlım dicekken bişi oldu ya taklım boşver dedi.. Baya güldük . O günden sonra benim adım onun lugatında " taklım " olarak kaldı.. Ben de ona papatyam diyordum tabi.

    Efendim papatyam dedim.. yine mi o diye ekledim..

    Zaten fizikten 51 almışım . Keyfim yok içten içten hiç uğraşamam triplerine girdim aslında yalan yok. Hayır o değil dedi .. Ne peki dedim..

    Senin salaklığın dedi.. Ne diyosun ya diye sert çıkıştım. Kızma ya dedi salaklık derken tatlı bi salaklık dedi..

    Ne kadar saf olduğun , olmak istediğin biri olmadığın.. Kötü olmaya çalıştığın taktirde kalbinin ne kadar saf olduydu dedi..

    Ulen hala anlamıyorum arkadaş ne demek istediğini..

    Bi şey sorcam dedi. sor dedim

    Hala anlamadın mı dedi? ne demek istediğini anlamadım gerçekten ama çaktırmamak için hmmm şeyy falan diyrek süslüyordum..

    O arada yapıştırdı.. hala anlamaşsın dedi.

    Bugüne kadar hep bana destek oldun. hep yanımda oldun.. bana karşı birşey hissetiğini anlamak zor değil belli ediyorsun fazlasınla ancak belli olduğu halde ben üzülmiyim diye bana destek oluyor bizim aramızı yapıyordun.. Başkası olsa bunu fırsat bilirdi ama sen onlar gibi değilsin.. Sen tanıdığım ve tanıyacak olduğun en saf insansın dedi.. iyi mi kötümü bilemedim tabi.

    Ben senden çok hoşlanıyorum biliyor musun dedi?
    ···
   tümünü göster