/i/Kurmancî

Tû bi kurmancî dizanî?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +10 -2
    Çünkü kürtler var.
    Bu yüzden işte
    ···
    1. 1.
      +5 -7
      hah ya. göğsünü gere gere ırkçıyım diyor. özü sözü bir amk. "kürtler tipsiz" diyor, "kürtler kokuyor" diyor, "kürtler eşek gibiyor" diyor; tamam böyle eleştiriler tek haneli iq'ya sahip taşrada su ürünleri okuyan sivilceli ergenden çıkar fakat adam en azından asgari düzeyde bir tutarlılığa sahip. adamın dibisin sen. dur nick altı girip şuku basayım.
      ···
      1. 1.
        +8 -1
        MIT demek Taşrada su ürünleri demek anldıbına geliyorsa evet orada okudum.ve bu arada ananın siçip attiğı 15 kardeşin için de vergi oduyorum, istediğim gibi konuşurum. domuz-maymun kırması aklı sıra teror örgütlerini masum göstermeye çalışıyor. işid de masum o zaman.
        ···
      2. 2.
        +4 -5
        ooo "vergi duyarı" da başladıysa artık kıvama ulaştık demektir. öncelikle kürtlerin elektrik vergisi dışında tam olarak hangi vergisini ödediğini açıklamanı rica edeceğim. elinde muhakkak, böyle bir şeye dair bilimsel bir veri vardır, sonuçta koskoca MIT'de okumuş bir ülkücüsünkadalamlasmldadmls. yalnız elektrikten sana ekmek çıkmaz, söyleyeyim. kaçakçılık mekanizması, ülke geneline değil komşuya kazık üzerine kuruludur. fatura otomatikman yereldeki başka bir hesaba kilitlenir. bu da elektriğin neden doğuda daha pahalı olduğunu açıklıyordur umarım. MIT'nin internetten yayınladığı dersler de güzeldir bu arada, iyi değerlendirmişsin o fırsatı. ;)
        ···
      3. 3.
        +9 -1
        Ülkücü? Ne ülkücüsü? zeka yaşın buradan belli oluyor.bu arada konuyu başka yere çekiyorsun,PKK halkı için mücadele ediyorsa Işid de halkı için mücadele ediyor.
        ···
      4. 4.
        +1 -3
        mindanao, kolombiya, açe falan uzun uzun girmeyeceğim. neden ışid terör örgütüdür ve pkk değildir adlı çalışmam:
        (bkz: hala ışid terör örgütüyle pkk gerillalarını)
        ···
      5. 5.
        0
        K*rt bi sus amk
        ···
      6. diğerleri 3
   tümünü göster