/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 251.
    +22
    Durun bir tane daha .

    Daha önceden belirtmiştim amk elizabeth binin tekiyim . Ama arada ( çok çok çok seyrek ) bir kaç oksijenli solunum yapan organizmalarla çıkmıştım . Her neyse beyler . Konumuz şu .

    Eski sevgilim ile bir kere daha deneyelim dedik (bu arada beyler bir kere ayrıldıysanız hiç sanmayın eskisi gibi olacak) . Oturduk bir kafeye . Normalde hiç gitmem ama arada kızı da getirmek gerek . Neyse . Sıcak bir çay içiyoruz . Kalkmaya yakın dedim çayı bitireyim (öküzlük/hanzoluk 1) . Büyük yudumlar alıyorum . Kız dedi Beyaz ben hamileyim . Ağzımda ne var ne yok yüzüne fışkırttım . Bir ara midemde mi sıra diye düşünmedim değil . Neyse kız baştan aşağı ıslak (öküzlük/hanzoluk 2) . Kalktım üstünü siliyorum ağzımdan kaçırdım dedim amk hayır gibiş mikiş de yok nasıl hamile kaldın (öküzlük/hanzoluk 3) . Tabi bunu da duydu .

    Sonra ıslak bir şekilde anlattı benden ayrıldıktan sonra bir kaç kişiyle beraber olmuş (bildiğin tokmaklamışlar amk) . Bu dönemde hamile kalmış . Babası kim dedim ani şekilde sorunca pot kırdı bilmiyorum dedi (onun mallığı) . Sonuç olarak ayrıldık .

    O günden beri hiçbir dişiyle çay içmem .
    ···
    1. 1.
      +4
      desene senin kızı tokmaklamışlar :D
      ···
      1. 1.
        +1 -1
        Amk millet giber hamile bırakır benim spermler peçete de dölleniyor .
        ···
   tümünü göster