/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 51.
    +3
    yasin börüyü babam öldürmedi heralde sayın huur çocuğu ?

    not: yasin börü bayramda kurban eti dağıtırken pkklı huur çocukları tarafından linç edilerek öldürülmüştür. kafası taşla ezilmiştir
    ···
    1. 1.
      -3
      lan yasin börü de kürt. ülkücü falan değil ki. ben onu da savunurum. mutlaka bir provakasyon yapmak isteyen öldürdü. yoksa görüşünden dolayı insan öldürenin amk.
      ama ülkcüülerin huur çocuğu olduğu konusu güneş gibi ortada. sırf kürtçe konuştu diye adamı linç etmek nedir?
      ···
    2. 2.
      0
      olabilir ama öldürenlerin hepsi kürt çıktı dağa zorla kaçırılan kürtleri ne yapacaksın sayın huur çocuğu ? siz mi kürtlerin hakkını savunuyosunuz ? bu zorbalıkla devlet mi kuracaksınız ? ananızı giberler ananızı sakında mit yaptı deme dıbına koyarım senin altınıza sıçsanız miti suçlayacaksınız amk
      ···
    3. 3.
      +1 -1
      mit yaptı tabii ki yarram. mit o küçük aklınca pkk-hizbullah çatışması çıkarmak istiyor. hüdapar başkanı çıktı dedi ki burda mitin parmağı var o parmağı zütüne sokarım senin çocuk. aytaç baranın öldüğü gün yeni içişleri bakanı diyarbakırdaydı.

      dağa zorla kaçırılma diye bir şey yok. o aileleri görüyorum hatta bazısını yakından tanıyorum. bazen licede oğullarıyla konuşuyorlar da. çocuk gidiyor dönmek istemiyor onurlu yaşam diyor. ha dersen ki çocukların beyinlerini yıkamışlar bak buna inanırım ama sen beni nasıl zorla dağa kaldıracaksın. ilk çatışmada silahı sana doğrulturum çok mu zor?

      ha kürtlerin hakkına gelince. kürt diye bir şey yoktur diyenlerden daha iyi savunuyorlar emin ol.
      ···
    4. 4.
      0
      ama gibicem he "mit yaptı da mit yaptı" mit yapıyosa bunları çıkın engelleyin hadi bakayım azıcık delikanlıysanız adam akıllı çıkar söylersiniz mit yaptı diye elinizde sağlam kanıt bulundurarak. baktınız provakasyon var gidin provakatörleri öldürün amk her şeyi mitin parmağı varsa kırın o parmağı sizde yoksa sizin parmağınız mı ?
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster