/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2
    PART 8
    Buraları kısa geçiyorum.. çocukluk dönemi berbattı.. Pgibolojik tedavi gördüm bi süre.. ve doktorlar benim hiperaktif olduğumu özel bir eğitim almam gerektiği kanısına varmış bunu aileme anlatmaya çalışıyordu .. 4. sınıftan 8. sınıfa kadar pgibolojik tedavi alarak ve inanamayacağınız kadar şiddete mağruz kalarak büyüdüm.. Vijdanınıza oynamak gibi olmasın ama kızgın demirle dayak yemek nedir çok iyi bilirim...

    14 yaş günümdü.. o sene liseye başlamanın heyecanını yaşayacaktım.. 8.sınıfın bitmesine 1 ay kalmıştı.. tahmin edin işte..

    PART 9
    Böyle bir pgibolojiyle büyüyn bir çocuğun bu kızın lafları karşısında şaşırması pek anormal değildi tabi.. insanlardan nefret eden biri olarak büyüdüm.. Özellikle ailemden ve annemden. Taa ki bu kızla tanışıncaya kadar..

    Yine herzamanki gibi günlük hayatıma devam ediyordum. Aradan 1 2 hafta geçti tabi.. kulağıma geliyordu az biraz .. işte benim arkadaşın msni patlamışlar ya sen halletsene iyi çocuk bak hem arkadaş olursunuz falan diye... Yine okuldan çıkıp nete gidiyordum sırf o kızla konuşmak için çocuğun msnını vermemeye karar vermiştim.
    ···
   tümünü göster