/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 126.
    0
    öyle bi teknoloji yok dedin çıkarttım suratına boşalttım. şimdi de karı gibi kıvırıyorsun. bak varmış demi. ben sana demiyorum ki huur çocuğu, şu anda bunlar dünyanın en iyisi. daha gelişme, prototip aşamasında olan teknolojiler bunlar mal. şu an için devasa bütçe isteyebilir ama emin ol 10 sene sonra bunlar da son kullanıcıya kadar iner. kıvırma artık huur sıçmığı lütfen. yok dedin bulduk şimdi de pahalı olamaz diye kıvırıyorsun. ne mal adamsın yaa. ukrayna türkiye arası demiryoluyla bağlanmaz dedin, sana çin abd bağlantısını gösterdim. şimdi de tüp müp zırvalıyorsun. onun tüp içerisinde olduğunusen söylemesen anlamayacağız sanki huur çocuğu.
    o teknoloiler support için de yapılmıyor alternatif üretmek için yapılıyor.
    dünya sen taşı diye mal üretmiyor, sen mal taşımak için varsın garson parçası. bak gördüğün üzere başka teknolojiler de var ve daha bunlar gelişecek anasını gibtiğim böyle kalmayacak. senin kafada olsaydık biz hala 3310 kullanıyorduk huur çocuğu.
    ha bu arada garsonluk yapıp, hamburger pişiren birisinin hizmet ettirmekten bahsetmesi çok ironik. bana bir de garsonluğun, emir almanın nasıl bi duygu olduğunu anlat çünkü ben hiç emir almadım *
    ···
   tümünü göster