/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 126.
    -1
    Çünkü ateistim amk senin dininin kurallarıyla yönetilmek istemiyorum.
    ···
    1. 1.
      0
      Biz de sizin kurallarınızla yönetilmek istemiyoruz. Nolcak peki %100 olmayan diyaloğun olmayan kısmında ne var biliyor musun. Savaş. Şimdi ışidi örnek gösterme işin içine kötüyü de karıştırırsın iyiyi de onun için Işid'e %100 yanlış demiyorum, ve %100 doğru da
      ···
    2. 2.
      0
      Laiklik farkli fikir ve inançtaki kişilerin birlikte yaşayabilmesi için var. iki tarafın da bazı tavizler vermesi gerekir ve saygı-hoşgörü çerçevesinde yaşanılır. Sizin zihniyet laiklik istemiyor oysa ki.
      ···
      1. 1.
        0
        işte o taviz kısmını niye vermek zorundalar. Ne diyorum %100 diyalog yok yok ulan yok. o tavizler kısmı ya koyun koyun kabuldür ya savaş gerektirir. Anlaşma kısmı da var tabi ama %100 anlaşma yok. Sen diyorsun ki laik sistem olsum eee. Bunu sen diyosun diye mi yapalım?
        ···
      2. 2.
        -1
        Ben dinler ortadan kalksın ve her türlü bu saçma inançlar yasaklansın istiyorum. Benim dediğim budur oldu mu? Lâiklik aslında orta yol. Herkesin etrafe invaze olmadan özgürlükleriyle yaşayabilmesi yani.
        ···
      3. 3.
        0
        Orta yol diyorsun yani diyalog, anlaşma, kesişim kümesi. Ama ne diyorum bak %100 diyalog neredeyse imkansız. Diğerleriyle anlaşalım istiyorsun ama onlar istemiyorsa nolcak? Savaş! O kadar basit. Senin istediğin mi olsun yoksa?

        Ve özgürlük diyorsun da o özgürlük tanımı herkes için aynı değil. Herkes aynı düşünmüyor onu napcan?
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster