/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +8
    Annem yabanci bi aileye gelin gelmis ve cok dislanmis . Erkek cocugu da olmayica cok kotu seyler yasamis. Bunlari ben de hatirliyorum. Eskiden babam cok kati gaddar biriydi. Ogretmendi babam ve ogrencilerini oyle bi doverdi ki anlatamam. Cocuklar korkudan put gibi dururlardi derste. Anneme bi iki yumruk sallamisligi vardir ama dovmezdi annemi . Anneme sinirlenince genelde yemek masasini firlatir tabaklari filan kirardi. Babam da annemi cok disladi assagiladi kucuk gordu. Okul ortamina sokmak istemedi , carsiya cikarirken utandi hep annemden. Annemin giyimine gorunusune hep tak atti ama duzgun bi elbise almadi mesela. Neyse erkek cocuklarinin olmamasi babami cok sinirlendiriyodu. En son kardesim de kiz olunca babam bi ay boyunca yuzune bakmadi kardesime isim koymadi. annem de evi terketti. Kardesimi de alip gitti. Cok yalvardim anneme bosan diye ama annem babama kölelik etmeye bayilir, babam onu bin kere assagilarken bi kere yuzune gulsun diye kopek gibi etrafinda doner durur
    ···
    1. 1.
      +28
      baban öğretmen ve erkek çocuk olmuyor diye annenin yüzüne bakmıyor öyle mi ? öğretmen lan bu adam ?!
      kusura bakma ama babanın yollarını gibeyim. ben de baba dayağı ile büyüdüm, annemden de sebepsiz dayak yedim anneme asla kızamadım. çünkü babam olacak puşt kadına etmediğini ediyordu. en son ben 10 yaşındayken dayak yediğim bir gece kaptım ekmek bıçağını ve dedim ki 'ulan dıbına koduğum çocukları ya boşanacaksınız ya da sizi keseceğim.' babam inanmadı tabii saldırmaya kalktı taktım bıçağı kalçasına muallaknin. boşandılar sonunda. ve inan annem direk evrim geçirdi. 15 yıldır ayrılar, kadının gözlerinin içi gülüyor. her zaman 'oğlum affet sebepsiz çok dövdüm üzdüm seni' der bana annem. ben de hep 'sana kızmıyorum anne ama o herifin benden çekeceği var' derim. ki çekiyor. ama sandığın gibi değil. onun olamadığı gibi bir insan oldum ben. her şeyim var, seviliyorum, sayılıyorum.
      yani bir intikam lazımsa, sende böyle yap.
      ama hala anlamadım. dıbına koyayım herif öğretmen ama erkek olmadı diye anana mı kızıyor ???
      ···
      1. 1.
        +1
        10 yaşında kaptın bıçağı taktın, ceza falan da almadın he öyle mi amk. 10 yaşındasın lan sen ne ara çete reisi oldun
        ···
      2. 2.
        +1
        En son bende anama bu tarz bişiy yapmıştım amq boşanın amk çocukları dedim artık pgiboloji alt üst oluyor ha boşandılar iyimi oldu bizde taka sardı sürekli bi uyum sorunu pgiboloji x2 gibildi bizde
        ···
      3. 3.
        0
        @26.2 ulan cahil bin, babam olacak o zibidi hangi yüzle şikayet edecekti bir düşün. gerçi düşünme kabiliyetin olsa yazmazdın ya neyse. dıbına koduğum elitleri sizi.
        @26.3 kardeşim o tamamen insanın içinde olan bir olay. benim tercihim iyi bir hayata sahip olmaktan yanaydı ve oldum. evet çok derin izleri kaldı bende doğru. hala geceleri çığlık atarak uyanırım annem koşar gelir sakinleştirir. ama eğer sen istersen her şeyin en güzeline sahip olabilirsin.
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster