/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +13 -1
    :( panpam kiyamam sana . Yanlarinda yapamicaksin ama basip gidemiceksin de.. onlar ölene kadar seni yipratip duracaklar ve sen de kendi cocuklarini yipratacaksin .
    ···
    1. 1.
      +20
      Annem nedenini hiç bilmediğim bi şekilde beni hep döverdi abimi dövmezdi hatta abimle beraber dövdüler kaç defa. Abim beni dövdüğü zaman babamı aramak için annemin telefonunu isterdim kaşar vermezdi gizlice alıp arasam da telefonu alınca abisine küfür etti ondan dövdü diyodu sonra babam yine bana kızıyodu beni dövüyodu. Sırf bu yüzden ilerde birden fazla çocuk yapmicam çünkü biliyorum ki kendi çocukluğuma inat hep küçük olanı daha cok sevicem büyük olandan abime olan öfkemi çıkaricam. Hiç gerek yok tek çocuk yaparim olursa
      ···
    2. 2.
      +3 -1
      :( cok uzuldum pampik ya . Tek cocugum olsun demen icimi cizlatti :(

      Her hayatin ikinci bi yarisi vardir panpam ve goreceksin mutlu olacagz
      ···
    3. 3.
      +6
      Onlara inat çok mutlu olucam ve yüzlerine bile bakmıcam
      ···
    4. 4.
      +34
      çocuğunu saçma sapan yere döven huur çocuğudur
      ···
    5. 5.
      +4 -36
      anneye kaşar denirmi ulan huur çocuğu ağzında sıçsa bile öyle dememen lazım amk gavatı eksi
      ···
    6. 6.
      +10
      Benimde efsane dayaklar yemişliğim vardı.. Ama allah'ıma şükür gereksiz yemedim.. Ama bi kez unutmam. Abim çok sinirliydi benim. Bi gün seslendi, üst kata çıktım.. Tam noldu diyordum kı suratıma bir tokat attı, o ara beynim kulağımdan çıkmış olabilir.. Kafam duvara vurdu sekti.. Ne olduğunu anlamaya çalışırken kapıyı suratıma kapattı.. Şimdi 25 yaşına geldik, dokunanın aq ama hala o gün niye dayak yediğimi merak ederim, kendisine sordum kuş beyinli hatırlamıyor..
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster