/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +9
    gören olmadı allahtan ve çaldım zili. açtı kapıyı eda tüm güler yüzüyle girdim içeri. ilk defa evindeydim. önce oturduk, öpüştük falan işte biraz. sonra hadi yemeğe geçelim dedi. bana yaptığı ilk yemekti. bi çorba getirdi önce. gındıra mı ne deniyormuş daha önce hiç duymadım adını. allahım bu nasıl bir çorba. öyle böyle ekşi değil. iğrenç resmen. bu soruyor tabi nasıl aşkım beğendinmi. kızın evine gitmişiz, özenmiş bezenmiş yemek yapmış. b*k gibi de olsa yiyecez mecbur. çok güzel olmuş eline sağlık deyip bi an önce bitirdim çorbayı. sonra tavuk pilav falan koydu işte. onların tadı yerindeydi ama. sonuçta kız babasına bakıyor. illa ki güzel yemek yapıyordur yani. yemeklerimizi yedik, bunun odasına geçtik. bilgisayarını açtı, müzik falan dinliyoruz. ben bunun odasını karıştırıyom işte, şu ne bu ne falan. kız bi ara odadan çıktı ve elinde votka geldi bu. ben fazla içen birisi değildim. öyle ortam olunca bira içerdim bi tek işte. içmeyelim falan dedim. sarhoş olup yanlış şeyler yapmayalım dedim. bu nasıl alındı ama. suratı düştü bi anda. iyi getir dedim. bu redbull falan döktü işte, karıştırdı koydu önüme, içiyoruz. b*k gibi bi kokusu vardı ama eda için tak yemeye razıydım . bu bilgisayardan müzik açıyo falan, biraz içiyoruz sonra dans ediyoruz.

    ben daha fazla dayanamadım. içki de cesaret verdi zaten, yapıştım bunun dudaklarına dans ederken. 1 dakka nefes almadık sanki aralıksız öptüm. bıraktığımda ikimizinde nefes alma ritmimiz bozulmuştu adeta. ne yapıyorsun dedi gülerek. çok seviyorum kızım seni dedim. çoook. bu oturdu yatağına sonra ben tabi. bunu iterek yatağa uzandırdım ve başladık öpşmeye. ilk başlarda temkinli olduğu her halinden belliydi ama sonra o da rahatladı.
    ertesi gün tekrar evine çağırdı beni. gittim yine. bu başladı konuşmaya. beni gerçekten seviyorsun de mi falan. kız bana güvenmek istiyordu belli. ona onu ne kadar çok sevdiğimden bahsettim. dün yaptığım hayvanlıktan dolayı çok pişman olduğumu söyledim. bu yine güldü, ben öyle deyince. iyice yaklaştı bana. ben sana güveniyorum dedi, seninle bir ömür paylaşmak istiyorum ben. seninle hiçbir şeyden pişmanlık duymam ben dedi. yine başladık öpüşmeye. bu sefer o benden daha istekliydi. senin olmak istiyorum dedi bana. ne yapacağımı şaşırdım. korkuyordum bi kere. ama çokta seviyordum. kafaya koymuştum bi kere, ondan başka biri olamazdı artık hayatımda. eminmisin eda dedim. pişman olma sonra dedim. sürekli ben sana güveniyorum diyordu. bende çok istiyordum zaten. önce evden çıktım bi eczaneye gidip geldim. o gün ilk defa birlikte olduk edayla. daha önce bi kaç kez cinsel ilişkiye girmiştim ama bu farklıydı. ilk defa sevdiğim bir kızla, ve beni seven birisi ile birlikte olmuştum. bana kocacım demişti. çok hoşuma gitmişti ama ilk defa işin ciddiyetini algılamıştım bu sözden sonra.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster