/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +4 -3
    halbuki kitap o kadar açık(!) ,net(!) ve anlaşılır(!) ki bu müslümanlar neden böyle ayrılıyor ikiye anlamak mümkün değil değil mi ?
    ···
    1. 1.
      0
      sana hem katılıyorum hem katılmıyorum
      ···
    2. 2.
      0
      @3 Ya salak adam şu güne kadar osmanlı selçuklu ve vb devletlerde asıl olan budur diye birbine zulmeden topluluk gördün mü? Normalde dinin yalan uydurma olduğunu mükemmel bi şekilde anlarsın fakat işidin tek başına kendini dış destek olmadan yönetemeyeceğine inanmazsın. Yahu adamların islamla ilişiği olmadığını gösteriyoruz her hoca bangır bangır bağrıyo bunu görmüyosun ama dinlerin insan uydurması olduğunu görüyorsun. Neyse bakara dan bi ayetle bitirmek istiyorum

      Allah onların kalblerine, kulaklarına mühür vurmuştur. Gözlerinin üzerinde de bir perde vardır. Onlar için büyük bir azâp vardır. (Hem dünyada, hem ahirette) (Bakara 7)

      Mükemmel bi şekilde durumunu özetliyo
      ···
    3. 3.
      0
      kardeş senin cahil olman benim problemim değil. liseden öğrendiğin tarih bilginle gelme buraya .lisede ilkokulda müfredat gereği hiçbi hoca kalkıpta sana dini ayaklanmaları anlatmaz. elinin altında imkanın var koskoca osmanlı tarihi mevcut.gir bak bakalım dini karışıklıkları, ayaklanmaları ne kadar çok varmış öğren. kaldı ki ben ışıdinde ,el kaideninde kısacası islami terör örgütlerinin hepsinin yabancı finansörleri olduğunu biliyorum.ama sorun şu ki bu örgütler dini kullanarak nedense hep müslümana karşı cihad uyguluyorlar gavura hiç sesleri çıkmıyor.bu yolda yandaş toplamalarınıda o açık,net, kuşkuya yer bırakmayan kitap kolaylaştırıyor..
      ···
      1. 1.
        0
        bana sun kardeşim. Hangisinin temel amacı mezhep kavgası
        ···
    4. 4.
      +1
      Dini karışıklıklar sadece bahanedir. Din olmasa yine ayaklanma çıkaracaklardı çünkü bölücülerin daima bölmek için altlarında bir bahanesi bulunur.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster