/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 76.
    0
    başka bir teknoloji yok. bana mesleğimi, işimi öğretme senin aklını giberim çocuk. madem bulunurdu niçin şimdiye kadar bulunmadı? yükleri havayoluyla taşımak dediğn noktada sen zaten bu konuda tartışma şansını bitirdin anlıyor musun huur çocuğu? bütün supply chain management gemi lojistiğine dayalıdır at yarra. dünya dönüyorsa deniz ticareti sayesinde dönüyor. üretici malını ulaştıramadıktan sonra pazarda beş para etmez, bunu hala anlayamadın mı?

    bankerlerdir doğru, ancak çoğu banker bünyesinde kaynakların en çok akıtıldığı armatörlük şirketlerini de barındıran dev holdinglerin sahibidir. bir şeyi derinine incelemeden konuşmayacaksın huur çocuğu. demiryoluyla japonya ve türkiye'yi bağla bakalım, ya da ukrayna ve türkiye'yi. demiryolu dediğin küçük bir alanda bile 10 yıllık bir plan isteyen devasa projelerdir. yapım maliyeti yüksektir. karayolu diyorsun, türkiye'nin bile leş ambarlı limanına günde 80 bin tanecik konteynır geliyor ve bak o tırlar kamyonlar trafiği ne hale getiriyor? karayolu ile o denli büyük bir yükü kavraman abraman mümkün değil. havayolu yalnızca yolcu taşımacılığı için elverişlidir, sen devasa konteynırları uçaklarla taşımaya kalkarsan dünya'nın parasını ulaştırma departmanına akıtırsın. dünya ekonomiyle ve ekonomi de global ticaretle dönüyor; global ticaret bugün %90 deniz taşımacılığı ile yapılıyor.

    önüne binlerce tez çalışmasını şu saniye itibariyle sunarım da itü'nün ya da suny'nin veritabanlarına erişim yetkin yok huur çocuğu, link atarım ama id ve pass istediğinde giremessin.
    ···
   tümünü göster