/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 51.
    0
    a4ü ananın dıbına otoban yaptım git orada sür bin seni. adam bildiğin gibik lojistik firması, millettin ürettiği değerli malları, araba, pirinç filan taşıyan global dünyanın gibik kargo firması. gelmiş bana övüyor. denizcilik 19.yy da dünyada önemli bir konuma sahip olabilir ama şimdi olay göklere taşındı bin kurusu haberin yok mu senin hala. millet uzayda yer kapma yarışında bu adam hala gemi diyor, kaptan diyor. ben sana bitiren bu işi yapmıyor, o kadar gibik diyorum sen bana istisna diyorsun. madem o kadar iyi bu adam neden orta direk arabaları millete itelemeye çalışmakla meşgul bana onu açıkla gibik. senin o denizcilik şirketlerinin hepsini toplasak iki tane global teknoloji firması etmez burada boş boş konuşup canımı sıkma benim.
    senin o güzide okullarını ben değil okumak için gitmek, yazdığım tezin, üstündeki kapak kağıdının, köşesinin yırtık parçasını o okulun çöpüne atmam.
    keşke watta iki fazla balık ayıklasaymışsında yannan gibi upuzun sedan arabayla ortama akmaya çalışmasaymışsın. 50 yaşındaki adam arabasına binmiş burada bize züt züt konuşuyor. onu bırak passata bin bence yaşına daha uygun kaçar. zevksiz bin. babana selamımı söyle madem bin. kroluk yapmasın sama bi mercedes a45 falan alsın, yannan gibi sedan arabayla ortalarda dolaştırmasın.
    ···
   tümünü göster