/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
http://www.incisozluk.com...ısına-verdiğim-ayar/ 
  1. 1.
    +10
    http://www.incisozluk.com...ısına-verdiğim-ayar/ 
    evet beyler o tatsız olaydan sonra  biraz daha sabırlı, ılımlı olmaya karar vermiştim fakat beni bilen bilir, damarıma basılırsa sağlıklı düşünemem ve sağlık bozarım.

    Dün yeni taşındığım evin kolileriyle uğraşmış, elimi kaldıramıyordum. Bu yorgunluğa bir lahmacunu hakettiğimi düşündüm ve içini hazırlayıp fırına zütürdüm 7 buçukta gel al dedi.

    Biraz uyumuşum. Uyanıp saate bakmamla aklımın zütüme girmesi bir olmuştu. saat 8 buçuktu. Fırlayıp fırına doğru depar attım ve içeri girdiğimde pos bıyıklı, atletli fırıncı ustasının lahmacuna tecavüz eder gibi ağzıyla giriştiğini gördüm. Lahmacun olmak da zor diye düşünürken tezgahtaki tepside adımı gördüm. 

    Tam 'hayırdır usta' diyecekken yamuk şivesiyle 'Ule oglum biz seni mi bekleyacagız, al lehmeağcunungu, bir daha da bura getirme!' sözleri kafamdaki damarlarda dubstep çaldırmaya başladı.

    Tamam usta tamam sizin yapacağınız işi gibeyim diyip tepsiye uzandığımda 'Okıllı konuş o sıponç bobli donungdan giberem seni'  sözleri evden donla koşarak geldiğimi anlamam ve çıldırmamak için artık bi nedenimin kalmaması demekti.

    A be dıbınakodumun oğlu seni haykırışlarıyla tezgahtaki unu avuçla bunun suratına attım ve elime geçen pideleri savurdum. Küreklerden birini hamur açan elemana mızrak gibi fırlattım hedşat. Hamur bölümünden biri indi lahmacunları savurdum cephane bitincede tepsiyi indirdim kafaya bayıldı. Çıktım yukarı açtım benim barajın kapağını hamur yapılan kazanın içine kökledim. Hamur kayıklardan birini aldım nolur nolmaz. indim aşağıya omzumda kayıkla cirit gibi fırlatacam amk biri çıkarsa kimse yok. Yerdeki  iki üç lahmacunu 3 kere öpüp alnıma koydum kayığın içinde eve zütürdüm. içini iyi pişirememiş atletindeki sümüğü gibtiğim.
    ···
   tümünü göster