/i/Tespit

  1. 1.
    +5
    bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. bi an için aklınızı boşaltın ve söylediklerime odaklanın. gelecekte iyi para kazanmak istiyorsanız ya çakal olacaksınız ya da çok şey öğrenip çalışmaya başlayacaksınız.

    çakal olmanızı istemiyorum. özellikle benim gibi 18-25 arasında tayfaya sesleniyorum. çağımız artık teknoloji. madem hergün bilgiysar başında boş boş takılacağınıza size önerebileceğim motive edebileceğim temel şey var.

    1- ingilizce öğrenin. yabancıları ekleyin skype üzerinden konuşmaya çalışın zamanla öğreneceksiniz. sayfaları grupları takip edin. gramerinizi güçlendirin. facebooktan yabancılarla konuşun google çeviriden bakın. zamanla kelimler aklınızda kalacak.

    2- bilgisayar başındasınız. mutlaka bir programla dili öğrenin. ilerde size kazanç sağlayan bir dil olmalı. c dili vb.

    3- microsoft office programlarını iyi öğrenin. perfect olsun. özellikle excel ve word ü kullanmayı iyi bilin.

    4- bu dediklerimi yapın inanın bana aç kalmazsınız. dıaşrıda işsiz tayfanın çoğu bunları yapamadıkları için beceremedikleri için işsizler. kimisininde şansı yaver gitmediği için işsiz.

    5- çağımız teknoloji beyler. aklınızı kullanın. bilgi çağındayız ve elinizi altında bir hazinesi (internet) duruyor bundan yararlanın.

    edit: eklemek istediğim birşey daha var. mümkünse on parmak yazmayı öğrenin. bu biraz daha basit. google on parmak klavye yazın ve alıştırmalardan başlayın. inanaın bana işe girdiğinizde çok işinize yarayacak. eğer işiniz bilgisayarla alakalı ise.
    ···
   tümünü göster