/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 26.
    0
    ahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahha amk malı. benim babam yurtdışındaki kurumsal bir tanker firmasının da türkiye dağıtımcılığını üstlenen corporate bir holdingin armatörlük şubesinde vice president. ben abd'de okuyorum ve ilerde bütün ailem yüzyıllardır ne meslek yapmışsa, o mesleği devam ettireceğim... ve inan bana benim hayatımı sen hayal dahi edemessin; ben lisede de aynıydım, üniversitede de yurtdışında daha da bir şımardım... her gördüğün insanı kendi kalıplarına sığdırmaya çalışan ve şu an boş gezen dalyarak bir insansın sadece.

    ek olarak work&travel benim için sadece ufak bir tecrübeydi; babam çok harcamayıp tutumlu olabilmem için ayda 2500 tl yolluyor sen düşün gerisini. ve work&travel'ı yapmamı isteyen babamdı... bir hayat tecrübemin olmasını istiyor sürekli ve ben de onu kırmadım. şu an state university of new york'ta okuyorum ve beni buraya itü gönderdi. orada alay ve liyezon zabitiyim şu an 2.sınıf olarak. ayrıca career club'ın değerli bir parçasıyım. dıbına kodumun bini. çatla huur çocuğu. leşini giberim senin.

    yavrum sana şöyle özetleyeyim, benim gibi cebi dolu adamlar seni çarpıp çarpıp böler... babam armatör, ailem denizci, kafamı sola çevirsem kaptan sağa çevirsem çarkçı var ki bunların hepsi okullu... okullu olmaktan kastımı anlamışsındır... yüksek denizcilik okulu'ndan bahsediyorum, senin hayallerinde bile giremeyeceğin bir okuldan.
    ···
   tümünü göster