/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 226.
    +10
    Sizi düşünende kabahat neyse...
    Kızıma verdiğin kolye dedi yutkundu hemen bir su getirdim devam etti sözüne o hayvan o malum olay sırasında kolyeyi kopartmış dedi tabi bu kızıma olayı tekrardan hatırlattı ve bu Yüzden ağladı dedi. Ben tabi çok üzülmüştüm o kadar büyük bir pot kırmıştım ki ama bilmiyordum. Neden bana daha önceden anlatmadınız dedim Kızın konuşuyordu muhabbet ediyorduk ama simdi her şey gitti o kadar Uğraş gitti ah ah dedim ve derin bir nefes aldım Haklısın dedi annesi anlatsaydık keşke dedi başka atladiginiz bir şey var mi iyi duşunun bak dedim yok dedi lütfen bir daha duşunun dedim tekrar yok dedi tamam dedim ve eve doğru yol aldım. Yolda Yusuf amcayı gördüm nasıl geçti dedi eşinize sorun o anlatsın dedim ve ayrıldım yanından kötü bir seyler oldugunu anladı herhalde Koşarak eve gidiyordu en son baktığımda. Eve gittim annem Sağolsun en Sevdiğim yemekleri yapmıştı iştahım yoktu ama anne Yüreği dayanamaz beni bu kadar Güçsüz görmeye dedim ve yedim yemekleri. Sonra odama gittim ve ertesi gün için ne yapacağımı düşündüm. Planım şöyleydi:

    3. Gün
    Önceki iki gün yaptıklarımı yapacaktım eğer ki takıldığı bir yer olursa oradan devam edecektim eğer takılmasa daha fazla sıkmadan bırakacaktım biliyorum vaktim azalıyordu ama bir faciaya daha sebebiyet vermek istemiyordum. Aksam babamla Mac izledik yenmiştik bu bile olsun az moral olmuştu bana. Merakla ertesi günün Olmasını bekledim ve yattım.
    ···
    1. 1.
      +2
      kötü bişey mi dedim pampa affola
      ···
      1. 1.
        +3
        Estagfurullah sana değildi sitemim sen güzel bir dille söyledin sizlerden gelen öneriler benim için önemli sagolasin tekrardan
        ···
   tümünü göster