/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +2
    Bak, bak ya bi de yazmış ki ben work and travel'a gittim. Hay senin o minicik, kıvrımları kısacık, küçücük fıçıcık, içi dolu turşucuk, saat başına 5$ için, elin gavur memleketlerinde, 8-9 saat çalışmaya razı olan beyninini gibeyim.
    Abd'nin kendi vatandaşının o paralara yapmayacağı işleri yaptırdığı, senin gibi keriz, amele, ucuz iş gücünü dünyanın her yerinden topladığı wat progrdıbına katılmayı bak nasıl da övüne övüne anlatmış. Hay senin aklını gibeyim, yön vereceğin olayların istikamet düzlemini yamultayım. Sen bu dünya ya amele geldin, amele gideceksin. Ömrün wat da olduğu gibi iki kuruş paraya birilerinin hizmetçiliğini yapmakla geçecek.

    Hatta dikkatli baktıysan, ilkokuldaki aşkını çatır çutur giben lys'den puan yapamamış, o bin arkadaşı belki alışveriş yaparken, gezerken falan görmüşsündür oralarda. Baba parası tak nasıl olsa.

    Adam o kadar ezik ki aq, work and travelle övünüyor, elin obez amerikalısına hamburger pişirdim diye seviniyor. Bari bi erasmus falan yapaydın da ezik bin, utanmadan watla övünmeseydin.
    ···
    1. 1.
      0
      ahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahha amk malı. benim babam yurtdışındaki kurumsal bir tanker firmasının da türkiye dağıtımcılığını üstlenen corporate bir holdingin armatörlük şubesinde vice president. ben abd'de okuyorum ve ilerde bütün ailem yüzyıllardır ne meslek yapmışsa, o mesleği devam ettireceğim... ve inan bana benim hayatımı sen hayal dahi edemessin; ben lisede de aynıydım, üniversitede de yurtdışında daha da bir şımardım... her gördüğün insanı kendi kalıplarına sığdırmaya çalışan ve şu an boş gezen dalyarak bir insansın sadece.

      ek olarak work&travel benim için sadece ufak bir tecrübeydi; babam çok harcamayıp tutumlu olabilmem için ayda 2500 tl yolluyor sen düşün gerisini. ve work&travel'ı yapmamı isteyen babamdı... bir hayat tecrübemin olmasını istiyor sürekli ve ben de onu kırmadım. şu an state university of new york'ta okuyorum ve beni buraya itü gönderdi. orada alay ve liyezon zabitiyim şu an 2.sınıf olarak. ayrıca career club'ın değerli bir parçasıyım. dıbına kodumun bini. çatla huur çocuğu. leşini giberim senin.
      ···
    2. 2.
      0
      ek olarak work&travel benim için sadece ufak bir tecrübeydi; babam çok harcamayıp tutumlu olabilmem için ayda 2500 tl yolluyor sen düşün gerisini. ve work&travel'ı yapmamı isteyen babamdı... bir hayat tecrübemin olmasını istiyor sürekli ve ben de onu kırmadım. şu an state university of new york'ta okuyorum ve beni buraya itü gönderdi. orada alay ve liyezon zabitiyim şu an 2.sınıf olarak. ayrıca career club'ın değerli bir parçasıyım. dıbına kodumun bini. çatla huur çocuğu. leşini giberim senin.
      ···
    3. 3.
      0
      ayrı ayrı üç girinde de ağzının payını verdim. önyargılı yaklaştın, bilmeden konuştun ve acı gerçek: kaybettin. şimdi cefanı da, çileni de gibtirmeden toz ol buradan, bir daha seni görmeyeyim yoksa belediyeyle konuşur evini yıktırırım huur çocuğu.
      ···
    4. 4.
      0
      o cevap buraya gelecek... af dileyecek ve elimi öpeceksin.
      ···
    5. 5.
      0
      babaya bak aq. adam bilmem ne bilmem ne olmuş ama hala sanayide kaporta dükkanı olan mehmet usta kafasında. yazın oğlu hayatı öğrensin diye sanayiye işe sokan mehmet usta kafasında. utanmasa mahalle arasında ki dönerciye işe sokacakmış aq. haa bu arada onu yapsa daha mantıklı görürdüm en azından daha insani yaşama şartları olurdu ve elin emperyalist devletinde oğlunu sömürtmezdi.

      ikincisi o seviye de hiçbir insan oğlunu wat mata göndermez. hiç bir o seviye de ki insanın oğluda wat falan yapmaz. insanın alıştığı sosyoekonomik bir düzen var. hiç global şirketin veliahtı çat diye o seviyenin altına inmez. oğlum sıradan orta direk ailenin çoğu akıllı evladı gitmiyor lan ona iki abd görmek için amele mi olacam ben aq yaa diye. işte gidenler senin gibi mallar oluyor. bana de ki şu global firmanın şu oğlu wat a gitmişte balık ayıklamış, hamburger kızartmış. yapmazzlar aq belli bi seviyesi olan insanın ne tak işi var orada?
      ···
      1. 1.
        0
        dıbına kodumun muallaksi burada amaç sadece hayatı deneyimlemek değil ingilizce'yi akıcılaştırmak... bugün ingilizce'm türkçe'mden çok daha iyiyse ve ispanyolca'm intermediate düzeydeyse bu abd'de geçirdiğim gerek work&travel gerekse de öğrenimim sayesindedir.

        bizim aile kültürümüz yıllardır böyle ve bu seni hiç alakadar etmez. bu ailenin birey anlamında bir parçası olabilmem için bir acı çekmem gerektiğine inanılıyor ve öyle canımlı cicimli bir ailede değilim, kendi içerisinde bile baskılar uygulayan zor ve çetin bir aileden geliyorum ki soyismini versem direk ifşa olurum zaten amın oğlu seni.
        ···
      2. 2.
        0
        yabancı dil benim bildiğim londra da 1 2 sene yaşamakla akıcılaştırılır. mal mal cahil şiveli amerikalılara hamburger pişirmekle akıcılaşmaz. senin ancak beynin akar orada hizmet etmekten. senin ailenin zütüne koyayım. önce işin bi yolunu yorddıbını öğrensin mal ailen. bilmiyorsa gelsin bana sorsun baban denen gib kırığı.
        ···
      3. 3.
        0
        ya sen ne aptal biri çıktın dıbına kodumun malı? 3 ay garson oldum ben onun dışında new york'ta her gün am üstünde züt gibiyordum senin zütünü giberim leşini giberim kahpenin evladı. şimdi de barcelona'ya staja gidiyorum ırzını gibtiğim new york'tan yeni döndüm. work&travel'ı taa 2013 yazında chicago'da yaptım 18 yaşındaydım. anlamadın galiba? şu an okuyorum ben kodumun new york'unda anlatabiliyor muyum? 1 dönemim daha var orada bitirmem gereken sonra itü'ye döneceğim geri ve 2 dönem sonra mezuniyet. aklını giberim senin la bebe.
        ···
      4. 4.
        0
        hasgibtir garson parçası. wat zaten üç ay, sonrasında ruhunu bırakıp mı döndün türkiye'ye. o mu gibti am üstünde zütünü kızların. yalancı muallak seni. hadi 1 hafta kal, 1 haftanın her günü gibtin haa. hasgibtir sen ancak orada kendi zütünü parmaklamışsındır. amele yaz gelmiş hala stajla takla püsürle uğraşıyor. ömrün amelelikle geçmiş lan garson parçası. git bi bir ay tatil yap, garson bedenin dinlensin. motoru yakacan sonunda; kışın okul, yazın staj.

        şimdi gel seninle küçük bir matematik oyunu yapalım. sen eğer dediğin gibi 2013 yazında wat yaptıysan. bu okulda ilk senen olmalı yanılıyor muyum. ilk senenin sonunda wat yaptın. sonra 2014 öğretim yılında suny deydin. hadi 2015 yılında da suny de ol. etti sana 3 öğrenim yılı. bir senem daha var diyorsun suny de etti sana 4 öğrenim yılı. ve 2 dönem sonra mezuniyet diyorasun sana yapar 6 öğrenim yılı/sene.
        ya sen koyduğumun yalancı bir muallaksisin. yada 4 yıllık okulu 6 senede bitiremeyen gerizekalı bir primatif insan örneğisin.

        bak veledi zina benimle uğraşma seni burada ibreti alem için yannanımın ucuna takar, gezdiririm. şimdi uza seni bir daha burada görmeyeyim.*
        ···
      5. 5.
        0
        ahahahahahahahha amk malı barcelona'ya staj yapmaya mı gidiyorum sanıyorsun? babamın tanıdığının şirketi dıbını zütünü yurdunu giberim senin leş kargası. ispanyol hatunlarını gibmeye, müthiş barcelona plajlarında tatil yapmaya gidiyorum staj sadece bir örtü, bir maske orada salak herif.

        yanlış at yarra huur çocuğu kahpe evladı bin. matematiğin yanlış. 2012'de mf4'te over 450 ile okulu kazandım, babam beni basit staj progrdıbına abd'ye yolladı. sonra ilk yılım hazırlıkta geçti- senin gibi fakir binlerin hazırlığı bilmemesi normal. bu arada, advanced ingilizce ile girdim hazırlığa ve sadece am züt gibmek, bölüme 1 sene daha geç başlamak için. 2013 yazında chicago'ya work&travel'a gittim. sonra döndüm ilk senenin ilk dönemini burada okudum. ikinci dönemde ise suny'ye gittim ve daha orada bir dönem daha okuyacağım. ve verdiğim kredi (77,5) şu an üçüncü sınıftayım; 1 sene en fazla bir buçuk seneye okulum bitiyor. anlayacağın dört senelik okulu üç buçuk senede bitiriyorum- hazırlık dışında.

        dıbına kodumun matematik özürlü düşünme özürlü beyni noksan at yarra seni. gibtir git ayakkabı boya huur çocuğu. sen köpek gibi hizmet edeceksin bizim gibilere.
        ···
      6. 6.
        0
        lan züt kendi kendini niye yalanlıyorsun lan amcık. şu na üçteyim diyorsun yukarıda da "1 dönemim daha var orada bitirmem gereken sonra itü'ye döneceğim geri ve 2 dönem sonra mezuniyet... " yazmışsın. 6 sene yapıyor dıbına gömdüğüm malı. senin o yalancı kokuşmuş ağzına karakaçan eşşeğinin gibini sokayım. balıkesir çılğın eşşeği senin üzerinde çılgına dönsün amcık seni.
        2012-2013 hazırlık
        2013-2014 1.sınıf
        2014-2015 2.sınıf
        2015-2016..
        2016-2017...
        okuyacağın bir üç birde dört var. en fazla 1.5 seneye okulum bitiyor diyorsun. senin o mantıksızlıklarla dolu beyninini kulaklarından tutup ağlata ağlata giberim.
        ben sana bi hizmet ettiririm huur seni. ama öyle böyle bi hizmet değil. ciks köleliği. tam senlik bir hizmet sektörü.
        bak gelme bir daha buraya yoksa ananın amıyla zütü arasında ki o yolu daraltırım.

        "1 dönemim daha var orada bitirmem gereken sonra itü'ye döneceğim geri ve 2 dönem sonra mezuniyet... " şimdi şu yukarıda ki 3 yıllık okuyacağın sözünü daha da yukarıda benim hazırladığım eğitim süresi tablosuna bi yerleştir aq yaa. bi göreyim hadi. bak 3 dönemi kalan 2 döneme yerleştireceksin hadi. amaaaa bak yerleştiremezsen ananı gelip alacağım, sonra titanikte otoparkta dıbına saplayacağım. siz seversiniz gemiyi ya o bakımdan. hadi bakalım evladım göreyim, yoksa anan elden gidiyor.
        ···
      7. 7.
        0
        ya ne aptal bi adam çıktın amk.

        2012-2013 hazırlık
        2013-2014'ün 1.dönemi itü 2.dönemi suny
        2014-2015 suny

        dıbına kodumun at yarra lise mi sandın burayı? bin kurusu? ben 77,5 kredi verdim aç bak yönetmeliğe 75 üstü kredi verenler 3.sınıftır der. 2 dönem sonra mezun oluyorum çok kafa şişirme züt deliğinden kan alırım. amk malına bak ya benle benim hayatımı tartışıyor.
        ···
      8. 8.
        0
        lan gibtir. senin rezil hayatını tartışmak için mi yazıyorum buraya züt deliği. yalanlarını ortaya dökmek için yazıyorum. senin gibi bir malın zaten normal eğitim süresi içerisinde bitirmesi bi mucize olurdu.

        vasıfsız bin. gitmiş bi de itü nün en gibtiri taktan bölümüne yerleşmiş. lak lak konuşuyor. adam o kadar vasıfsız ki şu hayatta kendini ancak okuduğu okulla ifade edebiliyor başka bi taku yok.

        hesaplar da tutmadı bin. annen yanımda belgrad ormanlarına doğru yol alıyoruz. güzel dakikalar onu bekliyor *
        ···
      9. 9.
        0
        yalan mı? birincisi, sana hiçbir şey ispatlamak zorunda değilim. söylediklerimin hepsi doğrudur.

        hala laf salatası yapıyor, konuyu farklı yöne çevirmeye çalışıp üste çıktığını zannediyorsun da aptalın teki olduğun gerçeğini bu hiçbir zaman değiştirmeyecek. seni kanırta kanırta giben her şeyden bahsettim, şimdi tek yaptığın kuru tartışmadır. kaybettin, artık kabul et. gibtim seni. paramparça ettim. elinde hiçbir koz kalmadı. artık sus.
        ···
      10. 10.
        0
        geçmiş olsun burada da iptalsin. tartışma da cevap öne sürülen iddiaya cevap vermekle olur. ben diyorum istanbul boğazı sen diyorsun yandı zütümün ağzı. sana verilen iddiaya cevap verirsin. varsa bunu hallettikten sonra bana yeni bi ithamda bulunursun. ben yazdığım cevapların hepsini söylediklerine ithafen yazdım ama sen bir huur çocuğu gibi rölantiye alıp kendini aynı şeyleri söylüyorsun örnek;

        -öyle bi teknoloji yok olsa, şimdiye kadar neden ortada yok. hem benim babam gemici. dünya gemicilik etrafında dönüyor.
        -bak bunlar bunlar çıkmış yeni teknoloji. sen şuradan şuraya tren bağlanamaz dedin ama bak adamlar buradan buraya bağlamış. gemicilikse ticarette bir sonuçtur. mal üretiliyorsa insanlar onu taşımak içinsonuç olarak gemiciliği bulmuş. sebep mal taşımak. o olmasaydı şu yukarıdakiler yapılırdı. ki yapılıyor daha zamanı var.
        -allah yok din yalan. sen zütünden uydurdun. onlar hem pahalı. hem benim babam gemici. dünya gemicilik etrafında dönüyor.

        he he amcık he hadi bi gibtir git yaaa. bana daha fazla vakit kaybettirme. aç önce bi münakaşa, tartışma kurallarını falan oku.
        ···
      11. 11.
        0
        bana bi şeyler ispatlamak zorunda değilsen gibtirip gideceksin. ben konuyu farklı yöne çekmedim. ben hep söylediklerine ithafen yazdım. şimdi hadi amcık hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
        ···
      12. 12.
        0
        asıl sen söylediklerime ithafen yazdığın için bu tartışma asla bitmeyecek ahbap. şimdi sen gibtir git.
        ···
      13. 13.
        0
        iptallo. belissimoo
        ···
      14. 14.
        0
        seni evire çevire gibtim. kabul edeceksin. hala zütünü gibtiğim antitezimsi gib kırıntılarıyla karşıma çıkıyorsun.
        ···
      15. diğerleri 12
    6. 6.
      0
      şimdi o çok övüne övüne anlattığın state university of new york meselesine gelelim. ben şu andan itibaren kısaca suny olarak anacağım bu tak çukuru okulu.
      suny amerikanın çukurova, uludağ, erciyes, ktu gibi orta seviye gibik okullarından biri. sanki ivy league okuyor bin bana. amele geldin amele gideceksin diyorum da inanmıyorsun.
      şöyle iki dakika gibik okulunu araştırdım da (kusura bakma o kadar taktan bi okul ki sen söyleyince yeni haerim oldu) itüyle anlaşması varmış, ama senin gibi kerizleri ayıklamak için. parayla gidilen bi devlet okuluymuş. sırf bu yüzden bu okulda dışarıdan gelen itülüler salak muamelesi yapılıyormuş. özel okul parası gömüp, devlet okulunda okudukları için. niteliksiz, adı sanı duyulmamış yannan bi okul yani sonuç olarak.
      ···
    7. 7.
      0
      new york'a abd'nin çukurovasıdır dedin ya seni tebrik ederim dıbına kodumun malı seni. state university of new york'u o saydıklarınla nasıl karşılaştırırsın lan züt yarra? new york'ta ben 8 ay yaşadım bin. seninle tartışmaya girmek bile benim için bir düşüklüktür. rezil kepaze huur çocuğu kendini haklı çıkarmak için itü'ye, suny'ye tak atıyorsun senin ölmüşlerini giberim bin.
      ···
      1. 1.
        0
        aynen onu dedim. içinde caltech gibi, harvard gibi, stanford gibi, mit gibi, berkeley gibi, yale gibi okulların bulunduğu ülkede tam da oranın ancak çukurovası olur. stanford egeyse, suny de ancak çukurovadır mal bakterisi. seni times meydanında domaltır giberim meydandaki dev ekranlarda izlersin kendini gibilirken. ben kendimi haklı çıkartmaya çalışmam, çünkü haklıyım. sana burada çakmammın sebebi de uzun süredir bi münakaşaya katılamamıştım. can sıkıntısı o kadar.
        ···
      2. 2.
        0
        whatever but whatever you say doesn't appeal to me, not at all and that's why I am not making this conversation much longer than how it was supposed to be. Look pal, never think I take it serious because you are just an ordinary ugly ass-wiping, probably-dope-smoking-in-an-unknown-street motherfucker I never discuss with so why so stupid? admit it, spit it out. you stand with no chance against me. in case you write, maintain it by using english... let's see how big your cojones are.
        ···
      3. 3.
        0
        answer me asshole. don't you even dare to speak out some statement of facts bullshit that you have no ability to use this language. don't even try.
        ···
      4. 4.
        0
        what kind of an idiot are you? im telling you; I'm suggesting you a theory. answer them. you writing english entry like e retard. i would appeal to you; fucking your old mothers pussy. I see a man for loser like you, for the first time. You couldnt find anything to write here, pasted the English. you are a douchebag. you are a son of a bitch. i fucking your redneck english. fucking imperial dog.
        ···
      5. 5.
        0
        is that all you know amongst all the swear words in english or you're just trying to play the retarded one? you can't even describe what your theory is in english and fill this place with shit you learn from series you watch eating snacks and making that shitbag bigger over and over and over and over.
        ···
      6. 6.
        0
        full of mistakes full of shit and you say you are an academic writer? piss off! up yours!
        ···
      7. 7.
        0
        it's a mistake that you were born.
        ···
      8. 8.
        0
        ahahahahha dıbına kodumun ingilizce cahili köpek huur çocuğu. ispanyolca'm da var, ne türkçe'den ne ingilizce'den anlıyorsun kalleş evladı. dizilerden duyduğun tüm küfürleri doldurmuşsun ve dediğim hiçbir şeyi anlamamışsın bin. el agila no se entretiene en cesar moshcas. anlayana çok büyük bir deyiştir. why oh why weren't you drowned at birth?
        ···
      9. 9.
        0
        senin gibik ispanyolcanı gibeyim. işime yarasaydı onu da öğrenirdim amın feryadı. anlayana çok büyük deyiştir de, anlamayana sanki "gelip benim annemi evden alıp, ormanda barzolarla gibebilirsiniz" gibi geliyor. bende açıkçası anlamadım ispanyolcam olmadığı için.
        ha onlar diziler den değil, annenin ferre filmlerinden. annen öyle bağırıyorsu ben izlerken.
        ···
      10. 10.
        0
        lan daha ingilizce öğrenememişsin sen kimsin ispanyolca öğreneceksin? yarak kürek ingilizce ile gib gibi şeyler yazmışsın. daha ingilizce bilmeyen bir adamla muhatap oluyorum amk.
        ···
      11. 11.
        0
        seni gibecek kadar şeyleri yerleştirdim ya oraya o sana yeter koçum. ispanyolcayı da al zütüne sok. amerikalı oldu sanki pekekent ispanyolca öğrenecek. ispanyolcaya gelince ye kadar, çincesiydi, rusçasıydı, japoncasıydı, bir sürü yeni fırsat dili var onları öğreniyorum dıbına sapladığım malı. önemli olan fırsatları görüp değerlendirebilmek. ispanyolca bolluğu varken kim ne yapsın seni bin.
        ···
      12. 12.
        0
        usteda empuha sus limites. te qedas kon ninguna posibilidad contra mia. almanca'm da var çok iyi bu arada. sen daha ingilizce bilmiyorsun, o saydığın dilleri öğrendiğini söylüyorsun. sen bir aptalsın.
        ···
      13. 13.
        0
        ben japonca üzerine çalışacağım bin. ingilizcem olduğunu da hepimiz gördük. çünkü seni ingiliççe gibtim. güzel ama ingiliççe derdirttim sana. * hepsini aynı anda öğrenebileceğini ancak senin gibi bir aptal iddia eder. japonca için hazırlanacağım bin kurusu seni.
        ···
      14. 14.
        0
        anca hazırlanırsın döl israfı. ingilizce'n falan da yok dıbına kodumun dal yarağı kendini kandırma amk crackhead'i. world-owes-him-a-living-millenial psycho.
        ···
      15. 15.
        0
        güzel ama ingiliççe douchebag. Go now and fry hamburger.
        ···
      16. 16.
        0
        ahahahhahaha amk malı.
        ···
      17. diğerleri 14
    8. diğerleri 5
   tümünü göster