/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +8 -1
    1- Bir aydır falan arayıp sormuyo demiştim ya. Bir hafta önce boşlukta kalınca tüm iyi niyetimle dedim ki "Ulan bu arayıp sormuyo madem, kardeşimi ben ararım amk. Gurur mu yapıcam" Telefonla aradım açmadı. Neyse Mehmetlerin evine yakın sürekli gittiğimiz bi kafe vardı, bi gün sonra önüden geçerken rastgele gördüm. Mehmetler arka taraflardaki bi masaya oturmuştu. Halden anlarım gidip masaya oturmayacaktım tabi ama en azında bi selam vereyim diyerek masaya yöneldim. Baktım Mehmet kalktı geliyo. Bekledim.
    Ben - Napıon olum, ne arıyon ne soruyon amk.
    dedim, sarılayım diyecektim, baktım bu elini uzatıyo. Bi soğukluk var anladım.
    Mehmet - Noldu hacım?
    Ben - Yok olum bişey arayıp sormuyosun, görünce de bi selam vereyim dedim.Ne kadar zaman oldu bacımla bi tanıştırmadın.
    Mehmet - Yaa öyle denk geldi hacım kusura bakma.
    Ben - Valla alınmadım desem yalan olur. Neyse hacım yeri gelmişken tanıştır istersen, müsait değilse sonra da tanışırız, problem değil yani. (Amk ne ısrar ediyosun arkadaş diyenleriniz olabilir ama bunu biraz da bilerek yaptığımı söylemek isterim. Ne olup bittiğini anlamaya çalışıyodum. iyi ki de yapmışım)
    Mehmet - Hacım sonra tanıştırayım, inan şimdi hiç ortamı değil. Haa şu sana borcum olan 20 lirayı yanımda varken vereyim.
    dedi. Amk bu para işi nerden çıktı şimdi, borç verdiğim zamanı bile zar sor hatırladım, aramızda paranın mevzusu olmaz, hele bi de 20 lira. Gerek yok falan desem de cebime sokuşturdu. Ben de böyle diyosa vardır bi sebebi diyip selam verip çıktım.
    ···
   tümünü göster