/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +20 -2
    Beyler en yakın arkadaşımın yakın zamanda yaptığı şerefsizliği anlatıcam. Merak etmeyin uzatmıycam. Hepsini yazdım bi yere ardı ardına giricem entryleri.
    Şimdi burada anlatacağım kişiyle yakınlık derecemi anlamanız için önce şunu söylemem lazım. Bu arkadaşımın annesi vefat ettiğinde onun kadar olmasa da ben de ağladım, günlerce üzüldüm. Allah rahmet eylesin, annem gibi severdim annesini, o da beni kendi oğlundan ayırmazdı. Sürekli birbirimize gider gelir kardeş gibi yaşardık.
    Yakın zamana kadar kardeşim dediğim bu insan bi kızla takılmaya başladı. Şimdi ben kızı anlıyorum "Sevgilim benimle ilgilensin, birlikte vakit geçirelim" gibi şeyler düşünüyodur ki bu gayet doğal, bunu anlayabilirdim. Ama bizim bin kızın zütünden düşmüyodu amk. Kız naptı büyü mü yaptırdı, yoksa bizimki yılların verdiği saplıkla sevgililik olayının takunu mu çıkarıyodu bilemiyodum ama sırf kızla vakit geçireceğim diye muallak bir aydır ne arıyodu ne soruyodu. Ben de iyi niyetimle diyodum ki "Ya o benim kardeşim salak salak düşünüp durma, aşk meşk unutuyodur" ama bir ay be abi, kardeş gibi diyorum. insan kardeş gibi görünce daha bi içerliyo. Böyle durumlarda "S.kicem aşkını amk. Bu dünyada bi tek bu bin mi aşık yani" diyesim geliyodu. Benim için kardeşlik olayını bitiren binin benim için söylediği şeyler oldu beyler. Olayı anlatıyorum.
    1.Edit: Pampalarım dediğim gibi entrylerin tümünü girdim.
    2.Edit: isimler temsilidir diye yazmıştım word dosyasında ama entrylere ayırırken düzenlemeye kurban gitmiş kusura bakmayın (Tüm isimler temsilidir)
    ···
   tümünü göster