/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +163 -16
    Beyler öncelikle sa,

    Benim kafir bir ev arkadaşım var. Tipi şuna benziyor: http://static.fjcdn.com/p...s/Ugly_f68b46_1062405.jpg (zaten dikkat ettiyseniz bütün kafirler birbirine benzer, siyah uzun yağlı saç, sivilceli surat gözlük olmazsa olmaz itemler)
    ikimiz de bütünlemeye kaldık amk, aynı evde kalmaya devam ediyoruz, sınavları bekliyoruz falan...

    Ramazan başladığından beri oruç tutmamla dalga geçiyordu. Önümde ağzını şapırtada şapırtada dondurma yiyip üstüne de 5 litrelik damacanadan üstüne döke döke su içiyordu. Ben karşısında sabrettikçe kahkaha atıp "olm, boş yere aç kalıyosun "(haşa) allah yok din yalan" diyordu. Genelde akşam yemeklerini beraber yeriz. Geçen iftar sofrasına şarap getirdi içti hayvan, ya sabır çektim, sesimi çıkarmadım. Onu yanlış yolda olduğuna ikna etmeye çalıştım. Tevbe etmesini salık verdim. "Kanıtla lan inanıcam amk" dedi. Allah varsa şu kalemi oynatsın dedi, rotring kalemi masanın ortasına koydu.

    Dedim ki: “Masamdaki kalem şuan kendiliğinden bir kaç santim kımıldasa o benim için bir mucize olacaktı... ” diyorsun. Allah’ını seversen bir iyi düşün, sen mi önemlisin, yoksa kaleminin kımıldanması mı? Sen kımıldıyorsun, güneş kımıldıyor, ay kımıldıyor, yerküresi kımıldıyor, evren baştan başa kımıldıyor.. Ve sen hala kalkıp “kalemim kımıldasa... ” diyorsun. Bu mantık sana biraz tuhaf gelmiyor mu?

    Bunun üzerine "tamam lan mantığıma yattı bundan sonra müslümanım" dedi. Dalga geçtiğini düşünüp "gibter la yalancı bin... " dedim.

    Ertesi gün öğleden sonra kütüphaneden eve geldi (bu ateis bin bütünleme sınavına gireceği için ders çalışma bahanesiyle -aslında karı kız kesmek için amk- sabahları kütüphanede takılıyordu.). Elinde bikaç kitap bi tane de market poşeti var. Kitaplara baktım biri "namaz kitabı" diğeri "seçme hadisler". Şaşırdım amk, hayrola hacı ne iş dedim. Dinimi öğreniyorum dedi. Dalga geçme bin sen ne dini... dedim, hiç gülmüyoda oç ciddi ciddi dün müslüman oldum deyip duruyo... !!!

    Neyse pc başına geçtim. Akşama kadar takıldım nette. Bu bin geldi "hadi iftara yemek yapmıcaz mı açım amk diyo" dedim sen yemedinmi, yok oruçluyum dedi... ŞOK geçirdim amk... Galiba adam cidden müslüman olmuştu. Ama yine de içimde bi şüphe var ya neyse...

    Ben makarnayla biraz çoban salata yaptım, o da marketten et almış onu kavurdu. Ulan mutfakta garip bi koku var. Böyle leş gibi koktu kavurma. Neyse Ezan okundu masaya getirdi kavurmayı. Kavurmadan bi parça aldım tadı bi değişik amk. Ne eti olum bu dedim, "domuz zaa ahahahahhahahahahaahaaahahhahaha" diye haykırdı. Ulan domuz etini nerden buldun? marketten amk dedi. Hemen tükürdüm ağzımdaki kavurmayı. Ama hala iğrenç tadı gitmiyo. Yapacağın şakayı gibeyim oç deyip makarnayı aldım odama geçtim. içimden "allahım sen ıslah et şu kafiri" diyorum. Hala gülüyo içerden oç sandalyeden düşüyo amk. Nası kandırdım zaaaaaaaaaa diye böğürüyo falan.

    Neyse yemeği yedik bi saat falan sonra benim odaya geldi. gibtir git oç dedim. "Dur abi fenayım mideme kıramp giriyo, bulantı var" öl amın oğlu dedim. Öğürmeye başladı amk. Sonra ağzını tuta tuta tuvalete koştu cörül cörül kustu. Sonra koridora yığıldı amk... Baktım adam ölüyo sırtladım bizim bi üst sokaktaki polikiliniğe zütürdüm.

    Gıda zehirlenmesi dediler. Midesi yıkandı, serum taktılar bine. O halde görünce acıdım pekekente. Gece eve döndüm o hastanede kaldı. çöpe baktım ne yemiş bu pekekent diye. Domuz pakedi vardı. Paketin üstüne baktım amk son kullanması 5 gün geçik. AHAHAHAAHA amk salağ ya... Ölüyodu OÇ şaka yapacam diye...
    ···
   tümünü göster