/i/Tespit

  1. 26.
    +1 -2
    Amk muallaksi kimse günah değil dedi mi ? Sadece saygı duyun dedi . Hem Islam'a gerçekten inanan biri ya gey olmaz yada yarı imanlıdır .

    Ama 70 yaşında imam 16 yaşında kızı gibse kimsenin sesi gibmaz . Ulan be gavat . Zaten çocuğun olmayacak bir taka yaramayacaksın . Ne demeye gencecik bir insanı ziyan ediyorsun ? He . pekekent .

    Yada bir insanı öldürdün vede karısını kızını cariye yaptın . Çatır çutur gibiyorsun . Ulan gavat sordun mu o insanlara gibişmek istiyor musun diye ? Hee ? Yok . Uçkurunun keyfi daha önemli .

    Bunları yapman hadi dinde yasak değil , be huur çocuğu farz mıdır , sünnet midir , vacip midir ? Yani yapabilirsin illa yap demek mi ? Hayır birde ama kitapta serbest diyor . Şaka yapıyorsun ? Yeminle mi ? Biz bilmiyorduk zaten , orada yazanın kuru üzümlü kek tarifi olduğunu sanıyorduk .

    En çok cinsel suçların uyuşturucu tüketen ve dinci kesimden olan kişilerin bize cinsel ahlak öğretmesi çok komik gerçekten .
    ···
    1. 1.
      0
      insan mükemmel değildir, din mükemmeldir. zaten din tam anlamıyla uygulansa sıkıntı çıkmaz. o örnek verdiğin sahte müslümanlara ya da müslümanlığı kendi villası ve arabası için kullanan şerefsizleri gerçek müslümanlarla aynı tutamazsın. dikiş tutmaz yani...
      ···
      1. 1.
        0
        Ulan amk gerçek müslümanlık bu değil diyorsunuz her taka . Yok Islam herkesi eşit görür diyorsunuz bir öncelik sıralaması koyuyorsunuz onu bunu diyorsunuz .

        Biliyor musunuz ; gerçek Islam IŞiD . Bunu kabul edin .
        ···
      2. 2.
        0
        her zaman bunu diyoruz ama hala anlamıyorsunuz demek ki, islam bir ütopyadır aslında. islam herkesi eşit görür, üstünlük ancak takvadadır. bir öncelik sıralaması Allah katında yoktur panpa, takva dışında. Öncelik yapanlar, kendilerini şeyh tanıtıp da cennet pasaportu hazırlayanlar, cennetten yer tahsis edenler ile gerçek müslümanların bir tutulması gerektiğini tekrar dile getiriyorum.

        Gerçek islam maalesef yukarıdaki yazdıklarım da göz önünde tutulduğunda Işid değildir. Eğer bu önermeyi kabul edersek gerçek ateizmin pkk, gerçek yahudiliğin israil'in filistin'deki orduları ve aynı zamanda gerçek hristiyanlığın afganistan'daki ordular olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Eğer bu önerme kabul edilirse bu saçma sonuçlara yol açacağından önerme kabul edilemez. O sebeple islam ile terörü bağdaştıramayız.
        ···
      3. 3.
        +1 -1
        Dinimize kötü bir üslup ile laf atıyorsun ve bir kere bile utanmıyorsun, terbiyesiz. Hepsinin de bir izahı var biz sizin gibi inanıp bitirmiyoruz sonuna kadar araştırıyoruz. ilk önce arqlarında uyum sağlanamaz ise o evlilik olmaz çünkü evlilikte önemli olan bireyler arasındaki anlayış ve uyumdur.
        ikinci olarak Kur'an'da o dönemin sorunları ve ne yapılması gerektiği de anlatılır. Kölelik dünyaya yayılmış bir sistemdi bunun için islam bu sistemi aşamalar halinde bıraktırmıştır. O dönemde cariyelik de hukuka uygundu yani bugünkü karı koca nasıl bir hukuka uyuyorsa o dönemde de cariyelik o hukuka uyuyordu.

        Kişisel hatalar yüzünden de din sorgulanmaz şunu da öğrenin.
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster