/i/Tespit

  1. 1.
    +8 -4
    Okuydusan bana göster enestle alakalı ayeti göster. Pedofililikle ilgili ayeti göster.
    Nisâ(*) Sûresi

    24 - (Savaş esiri olarak) sahip olduklarınız hariç, evli kadınlar (da size) haram kılındı. (Bunlar) üzerinize Allah?ın emri olarak yazılmıştır. Bunların dışında kalanlar ise, iffetli yaşamak ve zina etmemek şartıyla mallarınızla (mehirlerini verip) istemeniz size helal kılındı. Onlardan (nikahlanıp) faydalanmanıza karşılık sabit bir hak olarak kendilerine mehirlerini verin. Mehir belirlendikten sonra, onunla ilgili olarak uzlaştığınız şeyler konusunda size günah yoktur. Şüphesiz ki Allah (her şeyi) hakkıyla bilendir, hüküm ve hikmet sahibidir.
    savaş esiri olarak sahip olduklarınız hariç diyor peki bu ne? Ben bilmiyorum lütfen aydınlat
    ···
    1. 1.
      +2 -5
      sen ne çıkardın bu ayetten söyle ozaman? ibineleri mi destekliyorsun
      ···
    2. 2.
      +5 -3
      Salak kendimi destekliyorum
      ···
    3. 3.
      +4
      Konuyu genişlettip Kendi salak saçma konularınızla gelme bana. Allah hemcinsimizle ilişkiye girmeyi haram kılmıştır. Ben burada bunu anlatıyorum.
      ···
    4. 4.
      +2
      ev yağmalamak hellal kılınmış demişsin ? eminmisin sen birşeyler bildiğinden ?
      ···
    5. 5.
      +3
      Bu adamlarda diyorki biz inanmıyoruz. Allah madem bizi böyle yaratdı neden günah yazıyor. Allah insanlar arasında ayrımmı yapıyor. Bende hiç haz etmem eşcinsellerden o ayrı
      ···
    6. 6.
      -1
      ben de haz etmediğimi söledim. Zaten başlarına bu yüzden böyle şeyler geliyor
      ···
    7. 7.
      0
      ilk olarak kadın olayına değinmek istiyorum. islam hukukuna göre savaş esnasında gayri müslim bir kadın cariye olarak alına bilinir ve dişarı boşalmamak şartıyla nikah kıymaksızın istifraş(yatak) hakkı kullanılabilinir FAKAT eğer kadın müslüman olursa, eğer hamile kalırsa nikah kıymak zorundadır.
      ikinci olarak muallak olayına gelelim muallak olmak günah değildir FAKAT erkek erkeğe cinsel ilişki yaşamak günahtır. allah seni sınamak için o yolu seçmiştir. herkesin sınavı farklı olduğu gibi senide allah bununla sınıyordur. diyeceksin ki benim hiç cinsel yaşantım olmayacak mı evet gerekirse olmayacak duygularının peşinden koşmak sana haram kılınmış.

      edit: bu konular (din) hakkında usta sayılmam sadece düşüncelerimi aktardım aklına takılan bir soru varsa hocalara sorabilirsin .
      ···
    8. 8.
      -1
      Küçük günahsız bir kızın ışid tarafından taciz edilmesi o kızın sınavımı peki?, yeni doğmuş kolları ve bacağı olmayan çoğun sınavə bumu? Afrikada allahı bile bilmeyen günahsız çocuğun sınavı omu ben böyle sınav anlayışına tükreyim. Çocuk gözünü açandan kadınlık hormonu çok diye onun sınavı erkenmi başlıyor. Bu bir hadtalık sınav falan boş şeyler. Vaktinde ya üzerine düşülmeli yada hür yaşamasına izin verilmeli
      ···
    9. diğerleri 6
   tümünü göster